Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει με τρόπο τον Πολάκη για τη γελοιογραφία Μακρή

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει με τρόπο τον Πολάκη για τη γελοιογραφία Μακρή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε έντονο ύφος στον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» αλλά το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν υιοθέτησε τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη.

Δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ οι αντιδράσεις για το σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή» αναφέρει η Κουμουνδούρου «ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου».

Είχε προηγηθεί η σκληρή απάντηση του Παύλου Πολάκη στον γελοιογράφο Ηλία Μακρή, μετά το σκίτσο που αφορούσε τον βουλευτή.

«Πάει πολύ να κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση»

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάχτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Το επίμαχο σκίτσο του Ηλία Μακρή

Η ανάρτηση Παύλου Πολάκη

Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, απάντησε σε έντονο ύφος στον σκιτσογράφο της «Καθημερινής», αναφέροντας πως «εκτός από σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας»» και «τράβα στο Μακελειό λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση!».

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σήμερα το μεσημέρι, σχολιάζοντας την ανάρτηση Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και των προγραφών», ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του σημειώνει ότι «η ανοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταφράζεται, τελικά, σε πλήρη συνενοχή».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024