Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν - Τι κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν – Τι κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο Έλληνες και τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, ενώ επέβαιναν σε σταθμευμένο όχημα κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας.

Από έρευνα στην αποθήκη, αλλά και την κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και χρηματικό ποσό 3.933 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 20-1-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αθήνα, έξι άτομα (δύο ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται σε περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα την 20-1-2024 επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού.

Ειδικότερα, δύο εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με έτερα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Άμεσα μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε και της ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι σταθμευμένο πλησίον αποθήκης στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι έξι κατηγορούμενοι.

Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024