Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Απολύθηκε ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη σχέση της Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της

Ισπανία: Απολύθηκε ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη σχέση της Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της

Ο Χάιμε Πενιαφιέλ εξέδωσε βιβλίο στο οποίο αποκάλυπτε «πιπεράτες» λεπτομέρειες για τη σχέση τους - Βασίστηκε στους ισχυρισμούς του 53χρονου Τζέιμι Ντελ Μπούργκο

Σε αποκαλύψεις «βόμβα» για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας προχώρησε δημοσιογράφος της εφημερίδας «El Mundo», της δεύτερης μεγαλύτερης έντυπης εφημερίδας της χώρας, και το «πλήρωσε» με την απόλυσή του, ύστερα από 20 χρόνια εργασίας σε αυτή.

Ο δεσμός που προκάλεσε σάλο στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Πρόκειται για τον 91χρονο δημοσιογράφο και συγγραφέα Χάιμε Πενιαφιέλ -που έγραψε πρόσφατα το βιβλίο «Letizia & I»- καθώς στα τέλη του περασμένου έτους αποκάλυψε πως η βασίλισσα Λετίθια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της.


Το βιβλίο βασίστηκε περισσότερο στους ισχυρισμούς του 53χρονου Τζέιμι Ντελ Μπούργκο που υποστήριξε ότι είχε δεσμό με τη Λετίθια μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, το 2004.

Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ο επιχειρηματίας, γνώρισε τη Λετίθια πριν από το 2000 και η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στη Βενετία, λίγα χρόνια πριν από τη συνάντηση της με τον βασιλιά Φελίπε.

«Απολύθηκα, δεν έγιναν περικοπές»

Σύμφωνα με την Daily Mail, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο δημοσιογράφος Πενιαφιέλ ξεκαθάρισε ότι «έλυσε» τη συνεργασία του με την εφημερίδα El Mundo, επιβεβαιώνοντας ότι απολύθηκε λόγω των αποκαλύψεων για τον δεσμό της βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της, διαψεύδοντας τα αρχικά δημοσιεύματα ότι ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσει εντός του 2024 λόγω περικοπών.


«Όλα ήταν αποτέλεσμα των δηλώσεων για τη Λετίθια και το βιβλίο» υποστήριξε ο 91χρονος. Παρά τον αντίκτυπο που είχε στην καριέρα του, ο Χάιμε είπε ότι «δεν μετανιώνει» που έγραψε το βιβλίο και είπε ότι ήταν «πολύ γενναιόδωρος» με τη βασίλισσα, καθώς αναπαρήγαγε μόνο το 2% όσων του εξομολογήθηκε ο Τζέιμι Ντελ Μπούργκο για τη σχέση τους, σε μια προσπάθεια να μην βλάψει την υπόληψή τους.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024