Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε στρατιώτης, influencer και μητέρα 12χρονης – Είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός της

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε στρατιώτης, influencer και μητέρα 12χρονης – Είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός της

Ο μεγαλύτερος αδελφός της είχε βάλει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών

Μια στρατιώτης του αμερικανικού στρατού, με έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, έβαλε τέλος στη ζωή της, προκαλώντας σοκ στην οικογένεια και τους φίλους της.

Η 34χρονη επιλοχίας Michelle Young, αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω της τη 12χρονη κόρη της, η οποία, σύμφωνα με τους φίλους της, ήταν «όλος της ο κόσμος».

«Η Michelle ήταν μια όμορφη ψυχή, μια καταπληκτική φίλη, μια ανύπαντρη μητέρα, μια στρατιώτης και είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος, ή τι δαίμονες μπορεί να πολεμάει», έγραψε φίλη της στα social media.

«Ποτέ δεν θα γεμίσουμε τα κενά στις καρδιές μας και πάντα θα μείνουμε με ένα αναπάντητο γιατί». Η 34χρονη μπήκε στον στρατό στα 18 της και είχε υπηρετήσει για 16 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν, ανέφερε η Daily Mail.

Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της, η Michelle Young είχε κάνει ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Γκρέισι στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κορίτσι που γνώρισα ποτέ. Το καλύτερο πράγμα της ζωής μου είναι να είμαι η μαμά σου», είχε γράψει στη λεζάντα.

Η 34χρονη μπήκε στον στρατό στα 18 της και είχε υπηρετήσει για 16 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν

Μαμά και κόρη ήταν αχώριστες, λένε φίλοι της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να τερματίσει τη ζωή της. Η  Young είχε περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου έκανε το μοντέλο για εταιρεία αθλητικών ρούχων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άτομο, ήταν υπέρμαχος της θεραπείας για ασθένειες ψυχικής υγείας για τους βετεράνους, ενώ προσπαθούσε να βρει λύσεις για πρώην στρατιώτες που δεν είχαν στέγη. Βοηθούσε ως εθελόντρια ανθρώπους που είχαν τραυματικές εμπειρίες στον στρατό.

Τον Σεπτέμβριο, είχε κάνει μια ανάρτηση για την Εβδομάδα Πρόληψης Αυτοκτονιών, υπενθυμίζοντας πώς ο μεγαλύτερος αδελφός της είχε βάλει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών και ενθάρρυνε οποιονδήποτε βρίσκεται σε κίνδυνο να επικοινωνήσει μαζί της.

Παραμένει ασαφές τι οδήγησε στην αυτοκτονία της Young. «Από έξω έμοιαζε να τα έχει όλα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι τόσο διαδεδομένες, ειδικά στον στρατό. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε κάτι καλύτερο», έγραψε η φίλη της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024