Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντσελότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η… κλάψα, σωστές οι αποφάσεις του διαιτητή»

Αντσελότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η… κλάψα, σωστές οι αποφάσεις του διαιτητή»

Ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Αλμερία αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες που υπήρχαν από την πλευρά των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία

Έπειτα από ένα «τρελό» ματς με πέντε γκολ, αρκετή ένταση και μπόλικο… VAR, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή (3-2) κόντρα στην Αλμερία ανεβαίνοντας έτσι ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, υπερασπίστηκε τις αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής στην αναμέτρηση με την Αλμερία, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αντιδρούν έτσι οι παίκτες της Αλμερία. Γιατί υπάρχει αυτή η… κλάψα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά οι αποφάσεις που πάρθηκαν και ήταν οι τελικές του αγώνα ήταν και οι σωστές.

Ήταν όλες σωστές. Νομίζω ότι θα μπορέσουν και από την πλευρά της Αλμερία όταν τις ξαναδούν να το καταλάβουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ μίλησε και για το ματς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις λάθος επιλογές που έκανε στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας ότι έπρεπε να διαλέξει διαφορετικούς παίκτες στην αρχική ενδεκάδα.

«Από τα πρώτα 30 λεπτά κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος επιλογές. Τα έχω με τον εαυτό μου. Ήταν ένα πολύ κακό ημίχρονο αυτό που κάναμε. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα γκολ που δεχτήκαμε.

Έπρεπε να είχα διαλέξει διαφορετικούς παίκτες για την αρχική 11αδα και να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από πλευράς μου. Ήταν ξεκάθαρα ένα δικό μου λάθος», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024