Στο χθεσινό τελικό για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, στο Ριάντ, υπήρχε μόνο μια ομάδα κι αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, που κατάκτησε τον τίτλο διαλύοντας με 4-1 την «αιώνια» αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ κυριάρχησε σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, με τον Κάρλο Αντσελότι να μη κρύβει την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε πολύ επικίνδυνοι επειδή υπάρχει πολύ κινητικότητα μπροστά και δεν έχουμε στατικούς επιθετικούς. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούν να διαβάσουν εύκολα τον τρόπο παιχνιδιού μας.
Παίξαμε στην αντεπίθεση και εκείνοι είχαν την κατοχή της μπάλας. Το κλειδί είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλοι είμαστε μια γροθιά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε ένα σύλλογο που με υποστηρίζει και μου δίνει ότι χρειάζομαι για να δουλέψω».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.