Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χιονόπτωση: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Σερρών

Χιονόπτωση: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Σερρών

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών στο τμήμα λίγο μετά τα διόδια του Στρυμονικού, λίγο αφότου έπεσε το σκοτάδι.

Δεκάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη λόγω ενός -μπορούμε να πούμε- πρωτοφανούς ατυχήματος που συνέβη μεταξύ ενός εκχιονιστικού μηχανήματος και μιας νταλίκας, το απόγευμα του Σαββάτου. Το τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα αφότου είχε νυχτώσει, λίγο μετά τα διόδια του Στρυμονικού στην Εθνική Οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Ο δρόμος έκλεισε για μια ώρα, προκαλώντας πολύ μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, καθυστερήσεις και εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες. Αν και πριν λίγη ώρα άνοιξε ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς παρέμεινε, όπως φαίνεται και σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

Παρότι εκδόθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε νταλίκες και φορτηγά άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό η ζημιά έγινε αλλού

Η σύγκρουση ανάμεσα στο εκχιονιστικό και τη νταλίκα οδήγησε σε δυσχερείς συνθήκες κυκλοφορίας και προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις.

@georgiostsaritzis #greektiktok #viral #tiktokgreece #tiktokgreece #thessaloniki #balkan #grecce #serres #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgios Tsaritzis

Καλό είναι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες να θυμόμαστε

Υπάρχει η υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων σε όλα τα οχήματα, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσχερείς.

Των παραπάνω περιορισμών εξαιρούνται τα οχήματα:
* οδικής βοήθειας,
* εκχιονιστικά και φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι και
* εκτάκτου ανάγκης.

Έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς ο νέος ΚΟΚ υποχρεώνει τους οδηγούν να φέρουν μαζί τους αντιολοσθητικές αλυσίδες ή άλλα μέσα αντιολισθητικής προστασίας (χιονοκουβέρτες κτλ) σε περιοχές που παρατηρούνται δύσκολα καιρικά φαινόμενα.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024