Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά πάντως χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Cosmote TV.
Όσα είπε ο Λουτσέσκου:
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Βόλο, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Παίζει με μακρινές μπαλιές και διεκδικεί ό,τι μπορεί. Σε κρατά στο 150% της συγκέντρωσης αλλιώς δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στο παιχνίδι.
Είμαστε σε μία κατάσταση που έχουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, ότι θα δημιουργήσουμε μία ευκαιρία και θα σκοράρουμε. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και στο 0-3 ή στο 1-4 δεν σταμάτησε ο Βόλος να τρέχει και μας κράτησε σε εγρήγορση. Το 1-5 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού που είχαμε σήμερα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.