Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Νταλιάνης για την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη: «Είχε πολύ σοβαρή υπερκόπωση»

Ο Γιάννης Νταλιάνης για την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη: «Είχε πολύ σοβαρή υπερκόπωση»

Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης, που αντικατέστησε τον Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», μίλησε για την αναγκαία αντικατάστασή του και πώς πήρε την απόφαση μέσα σε μισή ώρα.

Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την αντικατάσταση του συναδέλφου του Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ».

Η αντικατάσταση ήταν δυστυχώς αναγκαία στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει

Ο ηθοποιός εξήγησε στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παραιτήθηκε ο συνάδελφός του που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

«Είναι μία ευκαιρία για μένα»

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Είναι για μένα μία ευκαιρία να επικοινωνήσω με αυτό το κείμενο, όχι να δικαιωθώ, να προβληθώ ή να δοξαστώ. Σίγουρα ξαφνιάστηκα αλλά η αντικατάσταση ήταν δυστυχώς αναγκαία στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

«Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση με άλλο ρόλο, σε μισή ώρα έπρεπε να αποφασίσω. Επικοινωνήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε ευχές να πάμε καλά. Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον Λεωνίδα. Ήταν δικαιολογημένο το σούσουρο που ακολούθησε. Καθένας βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, εγώ δεν είμαι τέτοιο άτομο. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο βαρβαρότητας. Ο ίδιος μας είπε ότι τώρα που είναι καλύτερα θα έρθει να μας δει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Ομολογώ ότι θα έχω τρακ. Πραγματικά, αν κάτι με στεναχώρησε, είναι ότι ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση, δεν μπόρεσε να γευτεί τους καρπούς όλης της δουλειάς που έκανε. Ήταν μία πολύ σοβαρή υπερκόπωση. Του βγήκε η κούραση στο κενό της Πρωτοχρονιάς. Δεν ήταν ότι ολοκληρώθηκε η παράσταση, ότι σταμάτησε. Συνεχιζόταν και διαρκώς καλυτέρευε», επισήμανε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024