Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Μυστήριο δίχως τέλος με τετραμελή οικογένεια που βρέθηκε νεκρή - Η κλήση που αγνόησε η αστυνομία

Βρετανία: Μυστήριο δίχως τέλος με τετραμελή οικογένεια που βρέθηκε νεκρή – Η κλήση που αγνόησε η αστυνομία

Μεγαλώνει το μυστήριο με τα πτώματα των μελών της οικογένειας που εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το μυστήριο για τις συνθήκες θανάτου των τεσσάρων μελών μιας οικογένειας με δύο κοριτσάκια, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στη Βρετανία, καθώς όπως έγινε γνωστό η αστυνομία είχε δεθεί κλήση στην οποία δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με το Sky News η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από έναν πολίτη, ο οποίος ανησυχούσε για τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Παρασκευής.

Η αστυνομία του Νόρφολκ παραπέμφθηκε στο ανεξάρτητο γραφείο παρακολούθησης της αστυνομικής συμπεριφοράς (IOPC) σε σχέση με την κλήση «στην οποία δεν αναπτύχθηκαν αστυνομικοί».

Η αστυνομία είχε ήδη έρθει σε επαφή με το IOPC για το περιστατικό, καθώς αστυνομικοί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο και στις 14 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους σε σχέση με έρευνα για εξαφάνιση προσώπου.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα των μελών της οικογένειας, ανάμεσα στα οποία ήταν ένας πατέρας και δύο νεαρά κορίτσια, που πιστεύεται ότι ήταν οι κόρες του, περισσότερο από μία ώρα αργότερα, περίπου στις 7:15 π.μ. της Παρασκευής, αφού μπήκαν με τη βία στο σπίτι στο Άλαν Μπέντφορντ Κρέσεντ, Κοστέσεϊ, κοντά στο Νόριτς.

«Εξακολουθούμε να συνθέτουμε τα κομμάτια του τι συνέβη»

Ο 45χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στη διεύθυνση αναγνωρίστηκε ως Μπαρτολομέι Κουτσζίνσκι. Μαζί του βρίσκονταν δύο νεαρά κορίτσια και μια 36χρονη γυναίκα, που λέγεται ότι ανήκαν στην ίδια οικογένεια.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αν και τα τέσσερα άτομα στο σπίτι σύμφωνα με την αστυνομία του Νόρφολκ έφεραν «τραύματα».

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σπίτι και οι εγκληματολογικές έρευνες συνεχίστηκαν το Σάββατο στο εσωτερικό του ακινήτου. Οι αστυνομικοί έκαναν επίσης έρευνες από σπίτι σε σπίτι, μίλησαν με μάρτυρες και εξέτασαν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Θα διενεργηθούν νεκροψίες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου

Ο επιθεωρητής Κρις Μπέρτζες, ο οποίος ηγείται της έρευνας, δήλωσε: «Έχουμε έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή από χθες (Παρασκευή) το πρωί και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Ωστόσο, η βοήθεια και η υποστήριξή τους στην έρευνα ήταν αταλάντευτη και εκ μέρους όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό το καταστροφικό περιστατικό, είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες γι’ αυτό. Το επίκεντρο των ερευνών μας παραμένει στη διεύθυνση και εξετάζουμε τις τοπικές κάμερες ασφαλείας. Εξακολουθούμε να συνθέτουμε τα κομμάτια του τι συνέβη, σε αυτό το στάδιο παραμένουμε ικανοποιημένοι ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Θα διενεργηθούν νεκροψίες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους».

«Είμαστε ενήμεροι για τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση. Όπως είπα και χθες (Παρασκευή), πιστεύουμε ότι ο άνδρας και τα δύο παιδιά ζούσαν στη διεύθυνση, και ενώ η γυναίκα έμενε εκεί, δεν ήταν μόνιμη κάτοικος», προσέθεσε.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της.

Η Νίνα Κρίσαν, της οποίας ο γιος γνώριζε ένα από τα κορίτσια που ζούσαν στο σπίτι, το περιέγραψε ως «πολύ, πολύ γλυκό κορίτσι».

«Ήταν πολύ ήρεμη και ψύχραιμη όπως θα έλεγε ο γιος μου. Ήταν απλά ένα υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο παιδί», προσέθεσε.

Η Κρίσαν περιέγραψε επίσης την οικογένεια ως «πολύ φιλική» και δήλωσε ότι το περιστατικό προκάλεσε «απόλυτο σοκ» στους κατοίκους της περιοχής.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024