Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: «Έβγαλε φωτογραφία» με βουλευτή που ήταν στην Ουάσινγκτον ενώ μιλούσε στη Βόρεια Καρολίνα

Τζο Μπάιντεν: «Έβγαλε φωτογραφία» με βουλευτή που ήταν στην Ουάσινγκτον ενώ μιλούσε στη Βόρεια Καρολίνα

Το νέο ατόπημα του Τζο Μπάιντεν ενίσχυσε την άποψη των Αμερικανών που ανησυχούν για την πνευματική του οξύτητα.

Σε ακόμα μία γκάφα ολκής υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν καθώς έψαχνε βουλευτή που βρισκόταν στην Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Βόρεια Καρολίνα. Έτσι ενίσχυσε την άποψη των Αμερικανών που ανησυχούν για την πνευματική του οξύτητα.

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «μπερδεύτηκε» μετά τον ισχυρισμό ότι έβγαλε φωτογραφία στα παρασκήνια με τη βουλευτή Ντέμπορα Ρος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Ο Τζο Μπάιντεν στην ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα

«Πού είναι η Ντέμπορα;», ρώτησε ο 81χρονος Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο , καθώς αναζητούσε τη βουλευτή δύο. «Μόλις βγήκα φωτογραφία μαζί της, γι’ αυτό μάλλον έφυγε», είπε αρχικά αστειευόμενος ο Μπάιντεν.

Λίγες στιγμές αργότερα, κατάλαβε το λάθος του και προσπάθησε να σώσει την κατάσταση:΅«Ω, στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να είναι εδώ. Αυτό δεν είναι αλήθεια, μπερδεύτηκα … Είναι στην Ουάσινγκτον αυτή τη στιγμή».

Αυτή δεν ήταν το μόνο λάθος που έκανε όμως ο Μπάιντεν, καθώς αργότερα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως «μεγάλη εταιρεία», ενώ ήθελε να πει χώρα.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ευρεία ανησυχία για την πνευματική οξύτητα του Μπάιντεν

Πάντως, το λάθος που έκανε ο Μπάιντεν αναζητώντας τη Ντέμπορα Ρος θύμισε το περιστατικό του 2022, όταν ρώτησε «Πού είναι η Τζάκι;» και αναζήτησε την εκλιπούσα βουλευτή, Τζάκι Γουαλόρσκι σε μια εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι τηλεφώνησε στην οικογένειά της και διέταξε την υποστολή των σημαιών ένα μήνα πριν για να θρηνήσει το θάνατό της.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ευρεία ανησυχία για την πνευματική οξύτητα του Μπάιντεν, καθώς αντιμετωπίζει μια πιθανή ρεβάνς με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η ηλικία του σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες γκάφες στις οποίες υποπίπτει κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει κάνει αρκετούς να ανησυχούν για την πνευματική του διαύγεια και οξύτητα.

Μια δημοσκόπηση των New York Times που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο έδειξε ότι το 71% των ψηφοφόρων των εναλλασσόμενων πολιτειών λέει ότι ο Μπάιντεν είναι «πολύ μεγάλος για να είναι ένας αποτελεσματικός πρόεδρο», έναντι 39% που είπαν το ίδιο για τον Τραμπ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024