Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου σιγά-σιγά πλησιάζει στο τέλος της και οι ομάδες κοιτούν να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις για να καλύψουν τα κενά τους, όπως ακριβώς θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει έναν ακραίο αμυντικό και οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά εξαιρετική περίπτωση παίκτη.
Ο λόγος για τον μπακ της Γουλβς, Γιόνι Ότο.
Ο Ισπανός αμυντικός δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στους «λύκους» αφού βρίσκεται εκτός πλάνων λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος. Γεγονός που είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για να τον αποκτήσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές, με τον παίκτη να είναι θετικός ώστε να έρθει στην Ελλάδα. Πάντως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Γουλβς ώστε να μείνει ελεύθερος, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.
Δείτε τον σε δράση:
Προετοιμασία για Βόλο
Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κινείται σε ρυθμούς Βόλου, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο.
Η δουλειά συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19.01) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και τις μεταβάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.
Μοναδικός απόντας ο Αντρέ Βιεϊρίνια που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.Το Σάββατο (20.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.