Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιόνι Ότο» (vids)

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιόνι Ότο» (vids)

Ο Δικέφαλος του Βορρά, σύμφωνα με τους Βρετανούς, ενδιαφέρεται για τον Γιόνι Ότο της Γουλβς.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου σιγά-σιγά πλησιάζει στο τέλος της και οι ομάδες κοιτούν να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις για να καλύψουν τα κενά τους, όπως ακριβώς θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει έναν ακραίο αμυντικό και οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά εξαιρετική περίπτωση παίκτη.

Ο λόγος για τον μπακ της Γουλβς, Γιόνι Ότο.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στους «λύκους» αφού βρίσκεται εκτός πλάνων λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος. Γεγονός που είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για να τον αποκτήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές, με τον παίκτη να είναι θετικός ώστε να έρθει στην Ελλάδα. Πάντως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Γουλβς ώστε να μείνει ελεύθερος, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε τον σε δράση:

Προετοιμασία για Βόλο

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κινείται σε ρυθμούς Βόλου, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο.

Η δουλειά συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19.01) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και τις μεταβάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Μοναδικός απόντας ο Αντρέ Βιεϊρίνια που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.Το Σάββατο (20.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο.

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι ή Άρσεναλ: Η ώρα της αλήθειας στην Premier League (pic)

Θα σηκώσει το τέταρτο σερί η Μάντσεστερ Σίτι ή η Άρσεναλ θα κάνει την έκπληξη και θα ανέβει στον θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024