Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Vampire Diaries»: O Ίαν Σομερχάλντερ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και έγινε αγρότης

«Vampire Diaries»: O Ίαν Σομερχάλντερ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και έγινε αγρότης

Η μεγάλη απόφαση να απομακρυνθεί από την υποκριτική.

Ο σταρ των «Vampire Diaries», Ίαν Σομερχάλντερ, δεν έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε τη λάμψη του Χόλιγουντ για την ήσυχη, αγροτική ζωή του. Ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του, Νίκι Ριντ, μάζεψαν τα πράγματά τους και μετακόμισαν σε μια φάρμα λίγο έξω από το Λος Άντζελες μαζί με τα δυο τους παιδιά.

«Αγαπούσα αυτό που έκανα για πολύ καιρό», δήλωσε ο Σομερχάλντερ στο E! News για την απόφασή του να απομακρυνθεί από την υποκριτική. «Δεν μου λείπει τίποτα από αυτό. Λατρεύω να κάνω ταινίες και απλά το έκανα για τόσο πολύ καιρό. Είχαμε μια καταπληκτική πορεία».

Πώς είναι η ζωή στη φάρμα

Από την πλευρά της η Νίκι Ριντ, μιλώντας στην πρεμιέρα της ταινίας «Common Ground» στο Λος Άντζελες, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το πώς είναι η ζωή στη φάρμα. «Όταν βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η φύση, βρίσκεις συμπόνια», δήλωσε η 35χρονη ηθοποιός του «Twilight».

Μεταξύ άλλων, η Ριντ εξήγησε πόσο σημαντικό είναι που τα παιδιά της έρχονται άμεσα σε επαφή με τη φύση:  «Είναι όμορφο πράγμα να βλέπεις τι συμβαίνει με τα παιδιά, να τα βλέπεις να συμμετέχουν στην καλλιέργεια της τροφής τους και στην κατανόηση του τι είναι η τροφή και από πού προέρχεται».

Να σημειώσουμε πώς και οι δύο είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του νέου έργου. «Άρχισα να συνδέω τις τελείες μεταξύ του τι κάνεις για τον πλανήτη και του τι κάνεις για τον εαυτό σου. Είναι μια εξέλιξη και μια δια βίου επιδίωξη», δήλωσε η Νίκι Ριντ.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024