
Αποκαλυπτικός ο Μόντριτς για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει…»
Ο Λούκα Μόντριτς, σε δηλώσεις του, μίλησε για το μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς, αλλά στο τέλος της σεζόν ο Κροάτης σούπερ σταρ θα φύγει από την Ισπανία και πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία ή στις ΗΠΑ ως συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι.
Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.
Τι είπε ο Μόντριτς για το μέλλον του και την επόμενη ομάδα του
Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.
Ο διάσημος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα, ενώ ο ίδιος τόνισε:
«Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Τότε θ’ αποφασίσω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου», δήλωσε σχετικά ο Μόντριτς σε τηλεοπτικό σταθμό του Ζάγκρεμπ.
- Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Συναγερμός στα Χανιά: Συγκρούστηκαν δύο πλοία στο λιμάνι της Σούδας
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών

