Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: «Να μου πει που είναι το παιδί μου» - Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Να μου πει που είναι το παιδί μου» – Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη

Ο κρεοπώλης δεν «λυγίζει» και επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης.

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του τελευταίου ανθρώπου, που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου, είχε πέσει σε πολλαπλές αντιφάσεις

Ο κρεοπώλης χθες προσήλθε στην Ασφάλεια και για περισσότερες από 11 ώρες κατέθετε για την υπόθεση. Όλη τη νύχτα δέχτηκε μπαράζ ερωτήσεων από τους αστυνομικούς και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις αντιφάσεις, στις οποίες έχει υποπέσει και να απαντήσει σε σοβαρά ερωτήματα που έχουν προκύψει. Ωστόσο, δεν «λύγισε» και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Φυγαδεύτηκε ο 50χρονος

Από το πρωί βρίσκονται έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου, οι οποίοι ζητούν από τον κρεοπώλη να αποκαλύψει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό το ένταλμα σύλληψης το πλήθος μεγάλωσε, με αποτέλεσμα οι αρχές να φυγαδεύσουν τον 50χρονο για να πάει στο γραφείο του ανακριτή.

«Nα μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη. Θέλω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. Απλά να μιλήσει αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου, να το βρω. Δεν ζητάω κάτι άλλο», ανέφερε η υπό κατάρρευση μητέρα του Μπάμπη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μιλώντας στην κάμερα του STAR.

«Δύο βδομάδες τώρα γίνονται υποθέσεις. Εύχομαι να λυθεί το μυστήριο. Πιστεύω η Ασφάλεια είναι κοντά και ξέρει τα πάντα και ότι όλα θα βγουν στην επιφάνεια. Θα πήγαινα να μιλήσω με τον κρεοπώλη αν θα ήθελε να μου πει που είναι ο Μπάμπης αλλά δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω για να μου πει ψέμματα, όπως λέει και στις Αρχές. Αν τον δω μπορεί να μην συγκρατηθώ. Θέλω να βρεθεί το σώμα του αδερφού μου», δήλωνε νωρίτερα η αδερφή του 31χρονου και μέσω του MEGA απηύθυνε ξανά έκκληση να ανοίξουν τα στόματα.

«Όποιος γνωρίζει να πει που είναι ο Μπάμπης. Θέλουμε να τον βρούμε, δεν μας αρκεί να κατηγορηθεί ένας άνθρωπος», συμπλήρωσε.

 Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη

Ο κρεοπώλης, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου, είχε πέσει σε πολλαπλές αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο τελευταίος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως συνέβη το αντίθετο.

Οι δύο τους φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του 31χρονου για χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης. Μάλιστα, ένα από τα μηνύματα που φέρεται να στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο είναι η καταγραφή από κάμερα ασφαλείας της διαδρομής του αυτοκινήτου του. Σε βίντεο φέρεται να έχει καταγραφεί να μπαίνει στο χωράφι στην περιοχή Ευηνοχωρίου ή Μποχόρι και να εξέρχεται 50 λεπτά μετά, από άλλο σημείο.

Σημειώνερται ότι ο ισχυρισμός του στις αρχές, όταν κλήθηκε για κατάθεση, ήταν πως άφησε τον 31χρονο για κυνήγι, έκανε αναστροφή και έφυγε.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι καταθέσεις ατόμων, που ανέφεραν ότι σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη, φέρεται να αναφέρθηκε στον 31χρονο, αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024