Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Έντονος τσακωμός στην Αμερική

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Έντονος τσακωμός στην Αμερική

Το σκηνικό έγινε στην Αμερική όπου είχαν πάει για την περιοδεία της Άντζελας Δημητρίου.

Την έχει μεγαλώσει μόνη της, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του πατέρα, όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της. Παρότι η σχέση μαμάς και κόρης έχει περάσει από χίλια κύματα, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολύ αγαπημένες. Ωστόσο ένας καβγάς έφερε ρήξη στη σχέση τους.

Έντονος διαπληκτισμός έχει συμβεί ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, οι οποίες μάλιστα, πλέον, δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Ιnstagram. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», μάνα και κόρη καβγάδισαν έντονα στην Αμερική, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας. Αποτέλεσμα να κρατήσουν απόσταση και να μην μιλάνε.

Δεν μπορεί να δει την εγγονή της

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία επιμελείται το μακιγιάζ της και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας. Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», πρόσθεσε.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024