Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ναι ας πιω λίγο καφέ» - Τι είπε η Λαγκάρντ για ενδεχόμενη επανεκλογή Τραμπ

«Ναι ας πιω λίγο καφέ» – Τι είπε η Λαγκάρντ για ενδεχόμενη επανεκλογή Τραμπ

Όταν η δημοσιογράφος έθεσε το θέμα «αμερικανικές εκλογές» και η Λαγκάρντ αντέδρασε λέγοντας: «Ναι, άσε με να πιω λίγο καφέ»

Όταν η Κριστίν Λαγκάρντ, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Bloomberg, για την άποψη της σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024, υπό το πρίσμα του προβαδίσματος που έχει αποκτήσει ο Τραμπ, αντέδρασε λέγοντας «Αφήστε με να πιω λίγο καφέ…»

Στην συνέχεια, η ίδια απάντησε σε σοβαρότερο ύφος ότι εναπόκειται στον αμερικανικό λαό να αποφασίσει ποιον θα εκλέξει πρόεδρο. «Αλλά προφανώς όλοι μας είμαστε ανήσυχοι γιατί οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη οικονομία, η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο και υπήρξε φάρος της δημοκρατίας, με όλα τα καλά και τα αρνητικά της», είπε. «Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να προβλέπουμε – ακριβώς όπως κάνουμε με τον πληθωρισμό».

«Η Ευρώπη θα πρέπει να σταθεί ισχυρή»

Ακόμη, η πρόεδρος της ΕΚΤ πρόσθεσε ότι όλα τα σενάρια «τι θα γίνει, αν…» πρέπει να εξεταστούν και ότι η Ευρώπη θα πρέπει να σταθεί ισχυρή και να μην θεωρεί ότι μπορεί να βασίζεται σε υποτιθέμενους φίλους σε όλο τον κόσμο, γιατί όλα αυτά αλλάζουν.

Πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο France 2 η Κριστίν Λαγκάρντ είχε δηλώσει ότι μια ενδεχόμενη επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα αποτελούσε «απειλή» για την Ευρώπη. «Αν αντλήσουμε διδάγματα από την ιστορία, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ πορεύτηκε τα χρόνια της θητείας του, αποτελεί σαφώς μια απειλή», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024