Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυσή του και ήδη βρίσκεται μια ανάσα από την τρίτη του φετινή μεταγραφή μετά από εκείνες των Λημνιού και Ακαϊντίν που έχουν ανακοινωθεί.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πράσινων αναμένεται να είναι ο Βίτορ Ούγκο. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.
Τι λείπει για να κλείσει οριστικά το deal
Συγκεκριμένα, στο «τριφύλλι» περιμένουν ένα χαρτί με την επίσημη συγκατάθεση της Μπαΐα, όπου ανήκει ο παίκτης, για να μπορέσουν στη συνέχεια να ολοκληρώσουν το υπόλοιπο σκέλος της μεταγραφής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγκο αποτελούσε την πρώτη επιλογή των Πράσινων, με τον έμπειρο στόπερ να αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Ευρώπη και να δοκιμαστεί μετά τις Φιορεντίνα και Τράμπζονσπορ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.