Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη, θα του ζήταγε τα λεφτά» - Τι λέει φίλος του Μπάμπη που μίλησε μαζί του

«Θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη, θα του ζήταγε τα λεφτά» – Τι λέει φίλος του Μπάμπη που μίλησε μαζί του

«Τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν» ξεκαθαρίζει ο φίλος του 31χρονου που αγνοείται εδώ και 13 ημέρες - Σημειώνει πως «το μόνο άγχος που είχε ήταν αυτό με τα χρήματα» που είχε δανείσει στον 50χρονο

Δεκατρείς μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, οι έρευνες για ακόμα μια μέρα παραμένουν άκαρπες. Παρά το σκανάρισμα με drone και τους ελέγχους με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του αγνοούμενου 31χρονου.

Φίλος του 31χρονου αγνοούμενου και φίλος του 50χρονου κρεοπώλη μιλούν για την υπόθεση, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται για 13η μέρα

Λίγο πριν την εξαφάνισή του, ο Μπάμπης είχε επικοινωνήσει με έναν φίλο του και το Live News ήρθε σε επαφή μαζί του. Η επικοινωνία των δύο φίλων έγινε περίπου στις 6.30 το απόγευμα της ημέρας που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου. Όπως είπε στον φίλο του ο 31χρονος αγνοούμενος, σκόπευε να πάει για κυνήγι με τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο Μπάμπης ανέφερε στον φίλο του ότι σκόπευε να ζητήσει τα χρήματα που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Όσα αποκάλυψε ο φίλος του Μπάμπη στο Live News:

«Απλά τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό είχε γίνει 6.30 η ώρα, είχε γίνει νωρίς. Ήρεμος ήτανε, το μόνο του άγχος ήτανε αυτό με τα χρήματα, δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν, δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη, ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση εγώ με τα άτομα εκείνα.

Τον άλλο, τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή τον ξέρω φατσικά – να μη τον βρίσω τώρα, τέλος πάντων, ρεμάλι! Δεν έχω εγώ πάρε-δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι, που λέει ο λόγος, ότι του χρώσταγε χρήματα, τον πήγαινε από μέρα σε μέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά.

Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές από ό,τι ξέρω. Εμένα δεν μου το πολυέλεγε, γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεν μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου το πει όταν του ξανάδωσε χρήματα, γιατί την πρώτη τον έκραξα  του είπα ‘δουλεύεις έξω μεροκάματο, ταλαιπωρείσαι, για να δίνεις έτσι τα χρήματά σου;’. Ξέρω ότι είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρεις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα.

Όλοι τον ψάχνανε και αυτός ήταν χαλαρός, που ήταν ο τελευταίος μαζί του. Η μητέρα του κοντεύει να πεθάνει από τη στεναχώρια της».

 «Τρίτο πρόσωπο» στην υπόθεση ο φίλος του κρεοπώλη – Τι ισχυρίζεται

Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών ως το «τρίτο πρόσωπο», μιλά αποκλειστικά στο Live News για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, την ώρα που συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί παρακολουθούν με τεράστια αγωνία τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη, όπως και του ίδιου του 50χρονου σε περιοχή που, την περασμένη Παρασκευή, ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να κάνει διαδικτυακή κλήση στον 36χρονο και στη συνέχεια το έκλεισε και πάλι.

Όσα αποκάλυψε ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη στο Live News:

«Παρέδωσα το κινητό, ώστε οι αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/01. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», ανέφερε ο 36χρονος.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024