Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Η κηλίδα αίματος και οι ερωτήσεις του κρεοπώλη

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Η κηλίδα αίματος και οι ερωτήσεις του κρεοπώλη

Σε βάρκα φίλου του 50χρονου κρεοπώλη εντοπίστηκε κηλίδα αίματος που θα εξεταστεί αν σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

Με τεράστια αγωνία παρακολουθούν συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του, με νέες εξελίξεις να περιπλέκουν την υπόθεση, βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών νέα πρόσωπα.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές εντόπισαν μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στην περιοχή των ερευνών, δείγμα από την οποία εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ταυτοποίηση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

Αν το συγκεκριμένο στοιχείο επιβεβαιωθεί, ενισχύεται το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση του νεαρού Μπάμπη.

Ο ιδιοκτήτης της βάρκας και οι συνομιλίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βάρκα δεν βρέθηκε τυχαία στο στόχαστρο των αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση.

Η βάρκα ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό.

Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό μπήκε στο κάδρο των ερευνών μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Το συγκεκριμένο άτομο κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές, ενώ κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαγράψει τις συγκεκριμένες συνομιλίες με τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, τις συνομιλίες φέρεται να είχε διαγράψει και ο 50χρονος κρεοπώλης από το δικό του κινητό.

Οι ερωτήσεις και η μαρτυρία

Όπως αποκάλυψε το MEGA, όταν ο κρεοπώλης προσήχθη για πρώτη φορά και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, με αφορμή το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, προχώρησε σε κάποιες ερωτήσεις που σύμφωνα με τους αστυνομικούς «κρύβουν» σκέψεις και ανησυχίες του για το μέλλον.

Στο κρατητήριο ο 50χρονος ρωτούσε τους άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πως είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης «υπάρχει και ένας κρατούμενος Ρομά ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε πως αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω ποτέ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024