Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Έλεγχος στη βάρκα του ατόμου που συνομιλούσε με τον κρεοπώλη - Βρέθηκε κηλίδα αίματος

Μεσολόγγι: Έλεγχος στη βάρκα του ατόμου που συνομιλούσε με τον κρεοπώλη – Βρέθηκε κηλίδα αίματος

Το συγκεκριμένο εύρημα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος DNA.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία φέρεται να έχει εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα και εξετάζεται αν ανήκει στον αγνοούμενο.

Το νέο αυτό στοιχείο, εφόσον επιβεβαιωθεί, έρχεται να ενισχύσει το βασικό σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, αυτό της δολοφονικής ενέργειας.

Νέα στοιχεία

Το συγκεκριμένο εύρημα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος DNA.

Η οικογένεια του Μπάμπη αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο σχηματισμός δικογραφίας από την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βάρκα δε διερευνήθηκε τυχαία από την αστυνομία διότι φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό.

Οι συνομιλίες

Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό μπήκε στο κάδρο των ερευνών μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει μπει στο επίκεντρο της έρευνας τις τελευταίες ημέρες και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώ σήμερα κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε διαγράψει τις συγκεκριμένες συνομιλίες με τον κρεοπώλη.

Αντίστοιχα και ο 50χρονος είχε διαγράψει αυτές τις συνομιλίες από το δικό του κινητό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Live News, όταν ο κρεοπώλης προσήχθη για πρώτη φορά στο τμήμα και κρατήθηκε με αφορμή το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες ρωτούσε τους άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πως είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η μαρτυρία που σοκάρει

Επίσης σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, «υπάρχει και ένας κρατούμενος Ρομά ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε πως αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω ποτέ».

Οι πληροφορίες αυτές εφόσον επιβεβαιωθούν, συγκλονίζουν και ενισχύουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εις βάρος του Μπάμπη και με βασικό ύποπτο ως δράστη τον 50χρονο.

Μήνυση καταθέτει η οικογένεια

Την ίδια ώρα όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους προσώπου.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024