Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα λάθη των εκτελεστών του Ζαμπούνη μελετά η ΕΛ.ΑΣ. - Τι εκτιμούν

Τα λάθη των εκτελεστών του Ζαμπούνη μελετά η ΕΛ.ΑΣ. – Τι εκτιμούν

Οι δράστες της δολοφονίας του Ζαμπούνη ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρχές για την εύρεση των εκτελεστών και του ατόμου που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν μαζέψει οι αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Από ότι φαίνεται δε οι αρχές εστιάζουν στα βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στο βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο. Σε ένα από αυτά φαίνεται να πέφτει η full face μάσκα ενός εκ των δολοφόνων και να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Τι δείχνουν τα βίντεο

Τα καρέ αυτά έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών στην προσπάθειά τους να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας. Περίπου 30 δευτερόλεπτα κράτησε το χρονικό της στυγερής δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη, ή αλλιώς του «Ζαμπόν».

Οι δολοφόνοι επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στο θύμα με το που μπήκε στο αυτοκίνητό του. Στο βίντεο διακρίνεται και ο ένας από τους δυο εκτελεστές που τον πυροβολεί από την θέση του οδηγού, βίντεο το οποίο επίσης έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών αναζητώντας στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Δεν είχε μαζί του σωματοφύλακες το μοιραίο βράδυ

Το μοιραίο βράδυ, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, δεν είχε μαζί τους σωματοφύλακες του, κάτι που συνήθιζε τον τελευταίο καιρό. Ακόμη, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να κάνει χρήση του όπλου που είχε στο αυτοκίνητο, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ είχε και ένα καλάσνικοφ.

Σημείωνεται δε ότι το πολυτελές τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι για την επίθεση ήταν κλεμμένο από τον περασμένο Ιούνιο από το Μιλάνο με πλαστές πινακίδες.Το όχημα έκαψαν μετά τη δολοφονία οι δράστες και εντοπίστηκε παρατημένο στο Δαφνί. Εικάζεται πως διέφυγαν με άλλα οχήματα που τους ακολουθούσαν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024