
Την Τετάρτη (17/1) ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου, Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ
Ορίστηκε κι επίσημα από την ΕΠΟ ότι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις Σέρρες
Το αίτημα που κατέθεσαν από κοινού ο Πανσερραϊκός κι ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να «εκκινήσουν» τους αγώνες τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βάσει του αρχικού πλάνου, έγινε αποδεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Έτσι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά για τους προημιτελικούς του θεσμού την προσεχή Τετάρτη (17/1) στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, την ίδια μέρα που οι άλλες ομάδες θα παίζουν τα δεύτερα παιχνίδια για την φάση των «16»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, θα εκκινήσει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Η 1η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 17:00».
- Θέμα αποστρατικοποίησης νησιών βάζει ο Τούρκος ΥΠΑΜ – «Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις» απαντά η Αθήνα
- Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στη Βόρεια Ελλάδα με τις απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Πάνω από 300 άτομα οι κατηγορούμενοι
- Γωγώ Μαστροκώστα: Σε κλίμα οδύνης η ταφή της στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου
- Βικτόρια Μπέκαμ: Γιατί αποκαλεί τον Ντέιβιντ «μικρό, κόκκινο, θυμωμένο ανθρωπάκι»
- ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται τα κοινωνικά επιδόματα Μαΐου
- Επίσημα τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν (pic)




