Ολυμπιακός: Δύσκολα με Μακάμπι ο Φαλ, προλαβαίνει ο Πετρούσεφ
Ο Μουστάφα Φαλ δύσκολα θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αντίθετα ο Φιλίπ Πετρούσεφ φαίνεται πως θα λάβει κανονικά μέρος.
O Oλυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, όμως εν τέλει επιβλήθηκε με σκορ 71-52 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη 14η αγωνιστική της Basket League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέταξε την ομάδα του δίχως τους Μουστάφα Φαλ και Φιλίπ Πετρούσεφ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από μια ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου, και αύριο (16/1) θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, ενώ ο Σέρβος ψηλός έχει μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς.
Αυτή την στιγμή, όπως όλα δείχνουν, ο Φαλ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στη 12άδα για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/1, 21:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, σε αντίθεση με τον Πετρούσεφ που αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
- Τι λένε στις ΗΠΑ για τη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ: «Είναι έγκυος και ξαναπαντρεύεται» (pic)
- ΑΕΚ: Πώς αντέδρασε ο Μάρκο Νίκολιτς στο γκολ του Ζοάο Μάριο (vid)
- Η αποκάλυψη του Μαρτίνεθ για τον Μπράξτον Κι πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442