Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Σέρβος σέντερ μίλησε μετά το ματς και στάθηκε στο δεύτερο μέρος, όπου και βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι εναντίον της Μακάμπι.
Oι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:
Για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αργοί. Ήμασταν κακοί επιθετικά. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ποιοι είμαστε».
Για την εμφάνισή του: «Έχουμε τραυματισμούς, έπρεπε να παίξω παραπάνω και για εκείνους. Ελπίζω να γυρίσουν σύντομα, τους χρειαζόμαστε όλους».
Για τη συνέχεια με την Μακάμπι: «Είναι ένα must win για εμάς, πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο ημίχρονα, με την μέγιστη ενέργεια και προσπάθεια».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.