Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το πανίσχυρο Asus ROG Phone 8  με την εντυπωσιακή κάμερα τηλεφακού

Αυτό είναι το πανίσχυρο Asus ROG Phone 8 με την εντυπωσιακή κάμερα τηλεφακού

Το νέο ROG Phone 8 είναι πολλά περισσότερα από ένα smartphone για gaming...

Στο πλαίσιο της CES 2024, της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στον κόσμο, η ASUS παρουσίασε το ολοκαίνουργιο ROG Phone 8, που εκτός από νέα πανίσχυρα χαρακτηριστικά ενσωματώνει και πιο λεπτό σχεδιασμό.

Η νέα σειρά των τριών μοντέλων έχει επανασχεδιαστεί για να είναι πιο ευχάριστη στην καθημερινή χρήση και περιλαμβάνει το ROG Phone 8, το ROG Phone 8 Pro και το ROG Phone 8 Pro Edition, με τις διαφορές τους να είναι κυρίως αισθητικές.

Αυτό που θα παρατηρήσει κανείς σε κάθε μοντέλο είναι το μειωμένο τους πάχος που φτάνει στα μόλις 8.9mm, αποτέλεσμα του βελτιωμένου σχεδιασμού της εταιρείας κολοσσού όσον αφορά τα εσωτερικά. Τα νέα smartphones είναι και πιο ελαφριά, αφού ζυγίζουν 225 γραμμάρια αντί για τα  239 γραμμάρια, διαθέτουν βελτιωμένη αδιαβροχοποίηση αλλά και IP68 πιστοποίηση.

Οι κορυφαίες επιδόσεις των ROG Phone

Πρόκειται για gaming smartphones επομένως ο πανίσχυρος Snapdragon 8 Gen 3 είναι απαραίτητος. Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύστημα ψύξης για την μέγιστη δυνατή απόδοση και η εξαγωγή της θερμότητας γίνεται απευθείας από τον επεξεργαστή στο πίσω κάλυμμα.

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται η μικρότερη μπαταρία 5.500 mAh (500 mAh μειωμένη), αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σχεδόν ίδια με πριν χάρη στο βελτιωμένο υλικό. Η Asus έχει προσθέσει και Qi 15W φόρτιση για να μπορείτε να φορτίζετε την συσκευή σας σε δημόσιους χώρους χωρίς να απαιτείται σύνδεση.

Η οθόνη παραμένει στις 6,78″ διαθέτει όμως, νέο πάνελ και πιο λεπτό πλαίσιο. Ο ρυθμός ανανέωσής της είναι στα 165 Hz και η φωτεινότητά της μπορεί να αυξηθεί έως τα 2.500 nits.

Η βασική του κάμερα 50MP σε συνδυασμό με το νέο λογισμικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Super HyperSteady Video για ακόμα πιο σταθερά βίντεο ενώ η εξαιρετικά ευρεία κάμερα 13MP 120° θα σας επιτρέπει να χωράτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας. Το σύστημα ολοκληρώνεται από τον τηλεφακός 3x με κάμερα 32MP.

Η μπροστινή κάμερα διαθέτει αισθητήρα 32MP που είναι συνδεδεμένος στα 8MP από προεπιλογή.

AI χαρακτηριστικά

Η Asus έχει προσθέσει και AI χαρακτηριστικά στο νέο ROG Phone 8, όπως το AI Wallpaper για τη δημιουργία wallpapers και το AI Grabber που βοηθά τους gamers να αναζητούν πιο εύκολα βοήθεια καθώς παίζουν,

Εξίσου δυνατό είναι όμως και το Asus ROG Phone 6 που υπάρχει διαθέσιμο σε αποχρώσεις όπως η Storm White και η Phantom Black.

Έρχεται με τη δύναμη της τελευταίας γενιάς Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform, το ολοκαίνουριο κορυφαίο σύστημα ψύξης GameCool 6 που θα σας επιτρέψει να σπάσετε κάθε όριο και οθόνη 165 Hz για μία επαναστατική εμπειρία θέασης.

Το σύστημα AirTrigger 6 σε συνδυασμό με το app Armoury Crate προσφέρουν πλήρη έλεγχο, ενώ η θηριώδης μπαταρία των 6000 mAh1 είναι ό,τι πρέπει για μαραθώνιους gaming.

Θα το βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024