Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της Γεωργίας μιλά μέσα από τη φυλακή - «Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα»

Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της Γεωργίας μιλά μέσα από τη φυλακή – «Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα»

Επιμένει να λέει ότι δεν υπάρχει κίνητρο ληστείας και ότι όσα ισχυρίζεται ο φίλος του σύντομα θα αποδομηθούν - «Αυτός έχει πει πάρα πολλά, υπάρχουν κενά σε όσα λέει»

Αμετανόητος εμφανίστηκε μέσα από τη φυλακή ο σύντροφος της Γεωργίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της ίδιας και του αγέννητου παιδιού της στη Θεσσαλονίκη, καθώς επιμένει να αρνείται κατηγορηματικά όσες κατηγορίες του αποδίδονται παρά τους ισχυρισμούς του συγκατηγορούμενου φίλου του.

«Δεν υπάρχει κίνητρο ληστείας, δεν της έκανα ποτέ κακό»

Ο 39χρονος, μιλώντας στο Star, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε τη 41χρονη έγκυο σύντροφό του, ότι ποτέ δεν της έκανε κακό και πως δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι που δεν έχει κάνει.

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς του φίλου του

«Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν της έκανα ποτέ κακό. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, εγώ της τα είχα δώσει», δήλωσε αρχικά ο 39χρονος.

«Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει και δεν θα έκανα ποτέ. Δεν πείραξα ποτέ, ούτε θα πείραζα ποτέ, τρίχα της Γεωργίας» λέει ο 39χρονος που έχει προφυλακιστεί για τον φόνο της 41χρονης.

«Σύντομα θα αποδομηθούν όλα όσα λέει ο φίλος μου, υπάρχουν κενά σε όσα λέει»

Αναφερόμενος στα βίντεο που ήρθαν στο «φως» και που τον δείχνουν μαζί με τη Γεωργία να αποχωρούν χέρι-χέρι από τον χώρο εργασίας της, να παίρνουν ταξί και να κατευθύνονται στο σπίτι τους, και περιγράφοντας τι συνέβη μετά, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε:

«Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος (γιατί σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)».

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του φίλου του που είναι συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφος της Γεωργίας υποστήριξε ότι «σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει».

«Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί», κατέληξε.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024