Οι Μιλγουόκι Μπακς ζορίστηκαν απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως επικράτησαν με 129-118 χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ.
Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής με 11/18 δίποντα, 6/8 βολές και 1/3 τρίποντα, ενώ ο Λίλαρντ πρόσθεσε 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Η αναλυτική στατιστική απεικόνιση του Αντετοκούνμπο:
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών