Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ο Μιλτιάδης Παντελίδης στο Ναυάγιο

Ευαίσθητος και λογικός, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι το απόλυτο doppelganger του αδίστακτου και διεφθαρμένου δικηγόρου, στο σήριαλ Ναυάγιο, του Mega -«Είχα πει ότι θα ήθελα να είναι από τους πιο μισητούς ρόλους στη φετινή σεζόν».

«Καλύτερα να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα κάποια άλλη φορά» λέω στον Μιλτιάδη Παντελίδη λίγο πριν αποχωρήσω από το δωμάτιο, σε μια υποτιθέμενη συνέντευξη του ευφυούς δικηγόρου, ο οποίος συγκαλύπτει ανερυθρίαστα τις ευθύνες των εφοπλιστών και των πολιτικών για το τραγικό ναυάγιο. Νιώθω τη βαριά σκιά του, την έτοιμη απάντηση σε όλα, το χειριστικό του πνεύμα.

«Προσπάθησα όσο γίνεται να τον κατοχυρώσω ιδεολογικά αυτόν το χαρακτήρα» θα μου πει, σε μια φωτεινή αλλαγή του σκηνικού, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. «Είναι ένας πολύ αρνητικός χαρακτήρας. Με ενδιέφερε να του δώσω μια πολύπλοκη διάσταση. Να μην είναι ο γραφικός κακός. Να έχει ακόμη και απόψεις, δηλαδή να έχει και θέσεις γι’ αυτό που κάνει». Κάτι που, φυσικά, γίνεται απολύτως αντιληπτό στην κουβέντα μας με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, πίσω από το μεγαλοπρεπές γραφείο του και πίσω από τα χαρακτηριστικά του γυαλιά.

«Μίλτος για τους φίλους» θα σπεύσει να διευκρινίσει παίζοντας ένα ακόμα από τα χαρτιά του –αυτό της επιτηδευμένης οικειότητας. «Θα κρατήσω το κ. Παντελίδης, ευχαριστώ» του απαντώ.

Όταν ο κ. Σκιαδαρέσης βγαίνει από το ρόλο και μιλάμε για τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπό του, στον δρόμο, λόγω της ταύτισής του με τον σκοτεινό ήρωα που υποδύεται, παραδέχεται ότι «είναι τρομακτικό το πόσο μεγάλη δύναμη έχει αυτό το μέσο, η τηλεόραση… με τρομάζει».

«Φυσικά και τρόμαξα, όταν δέχτηκα απόπειρα δολοφονίας. Αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα, καταλαβαίνω και τον πόνο αυτών των ανθρώπων» – Μιλτιάδης Παντελίδης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως Μιλτιάδης Παντελίδης με τη δημοσιογράφο του in Έφη Αλεβίζου.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για την εμφάνισή του στη συνάντηση συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου

Στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου στην Κρήτη πήγα με τις καλύτερες προθέσεις προκειμένου να τους ανακοινώσω κάποιες πολύ συμφέρουσες προτάσεις γι’ αυτούς και να προσπαθήσω να βρω την καλύτερη δυνατή λύση για όλους. Αλλά δυστυχώς, πάντα σε τέτοιες ειλικρινείς και αγνές προσπάθειες βρίσκονται άνθρωποι που τις δυναμιτίζουν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση επ’ ουδενί δεν αφορούσε όλους τους συγγενείς. Βρέθηκε κάποιος συγγενής κάποιου θύματος, ο οποίος έχει και μια προϊστορία. Και λειτούργησε με βάση τους δικούς του νόμους, λες και είμαστε ζούγκλα.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για τη σκληρότητα του χαρακτήρα του

Δε θα έλεγα ότι έχω σκληρότητα, ούτε κάποια ιδιαίτερη δύναμη. Προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου, έχοντας πάντα στο μυαλό μου και τον όρκο της δικαιοσύνης. Και από εκεί και πέρα προσπαθώ να συμβιβάσω όσο γίνεται τις δύο πλευρές. Όχι, όχι, δεν θεωρώ ότι είναι κάποια σούπερ δύναμη. Είναι απλώς ένα όπλο στα χέρια μου. Το να κάνω καλά τη δουλειά μου, τίποτα άλλο.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε

Φυσικά και τρόμαξα, όταν δέχτηκα απόπειρα δολοφονίας. Αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα, καταλαβαίνω και τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Απλώς το χρησιμοποίησα λίγο. Δημοσιοποιήθηκε το γεγονός προκειμένου να μην έχουμε επανάληψη και υπάρξουν κι άλλα θύματα

Ναι, το έδωσα στην εφημερίδα και σας εξηγώ το γιατί έγινε αυτό. Αλλιώς δεν θα το έδινα ούτε καν εκεί.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για την έννοια της εκδίκησης

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εκδίκησης. Αλλά ναι, την εκδίκηση, μπορεί να την φας και κρύα και ζέστη και οπότε να ‘ναι, καλή είναι. Δεν είμαι άνθρωπος που εκδικείται. Προσπαθώ να μην φτάσω ποτέ στο σημείο να εκδικηθώ.

Δεν είμαι οπαδός του «διαίρει και βασίλευε». Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω αυτό. Το κίνητρό μου είναι πάντα να κάνω καλά τη δουλειά μου.

Αν, βέβαια, είπα κάτι με αποτέλεσμα το «διαίρει και βασίλευε», νομίζω ότι είναι νόμιμο να το κάνω από τη στιγμή που προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη μου. Έχω, νομίζω, το νόμιμο δικαίωμα να το κάνω. Δεν λειτουργώ εκτός νόμου.

«Kινούμαι αυθόρμητα, όπως κάθε άνθρωπος. Προσπαθώ, όμως, να μην έρχεται σε αντίθεση ο αυθορμητισμός μου με τη δουλειά μου» – Μιλτιάδης Παντελίδης

«Όχι αδίστακτος, δεν είμαι. Γιατί αδίστακτος;» – Μιλτιάδης Παντελίδης.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για τις μηχανορραφίες του

Κάθε άνθρωπος απολαμβάνει το να κάνει το καλό να βοηθάει κάποιον συνάνθρωπό του. Ο κ. Καραγιαννάκης, ας πούμε, ήθελε οπωσδήποτε να συνεργαστεί με τον Ιπποκράτη Πανόπουλο. Να μετατεθεί στο Λιμενικό, φέρ ειπείν. Από τη στιγμή που περνά από το χέρι μου, γιατί να μην το κάνω; Γιατί να μην τον βοηθήσω να κάνει το όνειρό του;

Ναι, έβαλα και την Αλίκη, στην εφημερίδα. Ας πούμε ότι είχα και εγώ ένα λόγο παραπάνω να το κάνω αυτό προκειμένου να αντιμετωπίσω τις επιθέσεις που δέχεται ο Όμιλος Βασιλείου από τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Να προβλέψω κάποιες κινήσεις και να μπορέσω να το αντιμετωπίσω αναλόγως.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για την έλλειψη αυθορμητισμού

Φυσικά, κινούμαι αυθόρμητα, όπως κάθε άνθρωπος. Προσπαθώ, όμως, να μην έρχεται σε αντίθεση ο αυθορμητισμός μου με τη δουλειά μου. Προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου και να σκέφτομαι πριν κάνω κάτι.

Όχι αδίστακτος, δεν είμαι. Γιατί αδίστακτος; Μακάρι να ήξερα μέχρι που θα έφτανε η δύναμή μου. Δεν ξέρω τι να σας πω. Μόνο Θεός το ξέρει. Σας είπα, η δύναμή μου είναι να προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου.

Μιλτιάδης Παντελίδης – Για την επιλεγμένη στάση ζωής του

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο δυνατότερος επιβάλλεται. Δεν το έχω πει εγώ. Το έχουν πει πολλοί φιλόσοφοι. Αναγκαστικά αυτοί που επιβιώνουν είναι οι δυνατοί. Θεωρώ χρέος μου το να επιβιώσω.

«Έχω συναντήσει στη ζωή μου ανθρώπους σαν τον Μιλτιάδη Παντελίδη. Πολλές φορές έχουν μια γοητεία και εύκολα χειραγωγούν τον κόσμο, έχουν μια δύναμη» – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Μου έχουν κόψει τιμολόγιο, πράγματι, στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Ακραίο, εντάξει. Αλλά συμβαίνει» – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την αντίδραση του κοινού στον ρόλο του

Έχω ακούσει άκομψα σχόλια στον δρόμο για τον ρόλο του Μιλτιάδη Παντελίδη. Αρκεί να μείνουν λόγια, να μην πάνε σε πράξεις, Δεν περίμενα, βέβαια, να ακούσω καλά λόγια για τον χαρακτήρα τον συγκεκριμένο. Είχα πει ότι θα ήθελα να είναι από τους πιο μισητούς ρόλους στη φετινή σεζόν. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ προσωπικά θα τον αντιπαθούσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι η επιτυχία της ερμηνείας της δικιάς μου είναι να γίνει αυτό και από τον κόσμο. Για την ώρα καλά πάμε.

Είναι ένας πολύ αρνητικός χαρακτήρας. Με ενδιέφερε να του δώσω μια πολύπλοκη διάσταση. Να μην είναι ο γραφικός κακός, να έχει περίεργες πτυχές. Να έχει ακόμη και απόψεις, δηλαδή να έχει και θέσεις γι’ αυτό που κάνει. Και ιδεολογία πίσω από αυτό.

Βεβαίως όλα αυτά μου είναι εξαιρετικά απωθητικά. Αλλά προσπάθησα όσο γίνεται να τον κατοχυρώσω ιδεολογικά αυτόν το χαρακτήρα.

Έχω συναντήσει στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Πολλές φορές έχουν και μια γοητεία και εύκολα χειραγωγούν τον κόσμο, έχουν μια δύναμη.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την απόλυτη ταύτιση του κοινού με την ενσάρκωση των ρόλων του

Μου έχουν κόψει τιμολόγιο, πράγματι, στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Ακραίο, εντάξει. Αλλά συμβαίνει… Πέρα από το γεγονός ότι με φωνάζουν συνεχώς Βαγγέλη… Αυτοί που νιώθουν πιο οικεία μαζί μου με φωνάζουνε Βαγγέλη, οι άλλοι με φωνάζουν Φατσέα. Οφείλω να το ακούω και να απαντάω γιατί αλλιώς το θεωρούν αγένεια. Αλλά υπάρχει διαφορά με τους αρνητικούς χαρακτήρες…

Ο περσινός ο Λευτέρης, ο καημένος, στο όνομα του Ρόδου, που ήταν ένας καθαρά θετικός χαρακτήρας, δεν δημιούργησε τόσο ταύτιση. Δηλαδή βλέπετε ότι ο κόσμος έλκεται και λίγο από τον κακό χαρακτήρα.

Δεν θέλουμε ούτε αυτή την έλξη στην περίπτωση του Παντελίδη. Αλλά ο Φατσέας, ο Κουτρούμπας, είχαν χαρακτηριστικά τα οποία ήταν και γοητευτικά.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την επίδραση της τηλεόρασης

Είναι τρομακτικό το πόσο μεγάλη δύναμη έχει αυτό το μέσο, η τηλεόραση… με τρομάζει. Λέω Χριστέ μου, αν είναι δυνατόν… Μέχρι και να σου αλλάξει ταυτότητα έχει τη δύναμη

Έχω χάσει μια ιδιωτικότητα, την οποία την ήθελα πάρα πολύ στη ζωή μου. Δυστυχώς την έχασα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να με πάρουν χαμπάρι. Λίγο με κουράζει αυτό αλλά το συνήθισα πια. Από την άλλη θέλω να ισορροπώ τα πράγματα. Δηλαδή δεν θέλω να είμαι και αγενής απέναντι στο κοινό. Ξέρω ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία αυτό έχει σαν αφετηρία μια αγάπη, οπότε οφείλω να το δεχτώ.

«Αισθάνθηκα σαν να πήγαμε να αγιάσουμε τη Βουλή με λίγη τέχνη. Κάπως έτσι το αντιμετώπισα, ότι καθαγιάστηκε για λίγο αυτός ο χώρος» – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Αυτοί που νιώθουν πιο οικεία μαζί μου με φωνάζουνε Βαγγέλη, οι άλλοι με φωνάζουν Φατσέα» -Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για τα κομμάτια του εαυτού του στους ρόλους του

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η δουλειά μου. Την αγαπάω. Προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται και βεβαίως όλοι οι ρόλοι έχουν κομμάτια από μένα. Κουβαλάς πράγματα ή βρίσκεις πράγματα που να ταιριάζουν σε κάθε ρόλο.

Αλίμονο αν έπρεπε να παίζουμε μόνο κοντινά πράγματα… Έχουμε παίξει δολοφόνους, έχουμε παίξει βιαστές, έχουμε παίξει κλέφτες, απατεώνες. Που μπορεί να είναι μακριά ή σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και όχι, αλλά τέλος πάντων…

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για τον ρόλο του στο Subbura στο Netflix

Ήταν μεγάλη πρόκληση ο ρόλος του Καρδινάλιου για το Subbura στο Netflix. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξανακάνει, αλλά ωστόσο ήταν τόσο καλές οι εγγυήσεις που είχα και η ασφάλεια που μου δημιούργησαν στην παραγωγή κι επειδή έχω και μια τάση να κάνω πράγματα που είναι κόντρα σε ό,τι έχω κάνει, λέω οκ, ας το κάνω.

Δεν το έκανα όταν μπορούσα, όταν ήμουνα πιο νέος, ας το κάνω τώρα. Δεν πειράζει. Για το γυμνό μιλάω αλλά δεν ήταν μόνο το γυμνό η πρόκληση. Ήταν να κάνω και μια δουλειά σε μια ξένη γλώσσα. Ήταν η δεύτερη φορά που το επιχείρησα. Δεν μιλάω ιταλικά.

Έχει δυσκολία η πολύμηνη δουλειά με ρόλους που αγγίζουν σύνθετες καταστάσεις, χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα. Είναι κι αυτό μια πρόκληση που λες να το κάνω ή να μη το κάνω; Χρειάστηκε πολλή δουλειά και κάθε μέρα, μετά το γύρισμα, πολύ διάβασμα, επικοινωνία, επίσης, όσο γινόταν με ανθρώπους για να μάθω και τη γλώσσα του σώματος. Γιατί δε μιλούσαν κι αγγλικά όλοι.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την «εμφάνισή του» στη Βουλή των Ελλήνων

Η παράσταση «Εκτός Ύλης ή ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου», του Κώστα Λεϊμονή, παίχτηκε στη Βουλή των Ελλήνων το 2018, την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Η παράσταση παίχτηκε σχετικά λίγο και έχει μια ιδιαιτερότητα. Δηλαδή είναι ο μονόλογος ενός πολιτικού που παραιτείται, δεν είναι πολύ ελκυστικό σαν θέμα για το μεγάλο κοινό. Βαριούνται τους πολιτικούς στην κανονική τους ζωή, ας πούμε, πόσω μάλλον να πάει ο άλλος να πληρώσει και εισιτήριο για τους δει.

Σου λέει «τι, να ακούσω έναν πολιτικό να μου μιλάει;». Ο Χριστός και η Παναγία, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου.Είχε αυτό το ντιζαβαντάζ. Όσοι ερχόντουσαν βέβαια φεύγανε καταγοητευμένοι διότι ήτανε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που περίμεναν. Άγγιζε πάρα πολλά πράγματα, γι’ αυτό και έχει φτάσει να έχει 500.000 views στο YouTube, να παίζονται αποσπάσματα και να αναπαράγεται συνεχώς.

Παρόλο που ήταν μια παράσταση που δεν έκανε το μπαμ, εξακολουθεί να μένει επίκαιρη πάντα. Για μένα ήταν από τις κορυφαίες στιγμές. Ήταν η πρώτη φορά που μπήκε μια θεατρική παράσταση στην αίθουσα της Βουλής. Ήταν πολύ σημαντικό, πραγματικά κάθε φορά που το λέω αυτό ανατριχιάζω.

Λέω, κοίτα να δεις, που σου έλαχε να κάνεις μια πρωτιά, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Αισθάνθηκα σαν να πήγαμε να αγιάσουμε τη Βουλή με λίγη τέχνη. Κάπως έτσι το αντιμετώπισα, ότι καθαγιάστηκε για λίγο αυτός ο χώρος. Ακούστηκε και ένας ειλικρινής, διαφορετικός, από ψυχής λόγος, που δεν έχουν αυτοί οι τοίχοι την ευκαιρία να ακούνε συνεχώς.

Είχα την ελπίδα ότι θα συνεχίσει. Δυστυχώς δεν βρήκαν ανταπόκριση. Ξέρω ότι το προσπάθησαν και άλλοι συνάδελφοι μετά, αλλά είναι πολλά τα στεγανά στη Βουλή. Στο εξωτερικό γίνονται πολλές τέτοιου τύπου εκδηλώσεις. Μακάρι να βρει συνέχεια. Ναι, μακάρι.

«Έτσι κι αλλιώς, τα θέματα που απασχολούν την τέχνη είναι πολύ λίγα. Ο έρωτας, ο θάνατος, η ζωή… τελειώσαμε» -Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Χαίρομαι για τη Νίκη και την Όλγα γιατί έχω ανακαλύψει κάτι που αρέσει και σε μένα εκτός από αυτά που άκουγα μέχρι τώρα» – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την παράσταση «Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ που παίζει φέτος, για δεύτερη χρονιά

Η παράσταση δε θίγει κάποιο ιδιαίτερα πρωτότυπο ζήτημα. Το θέμα των σχέσεων, των ανθρώπων εξουσίας, εξουσιαστή, εξουσιαζόμενου και πώς αυτοί οι ρόλοι εναλλάσσονται. Αυτό όλο σε ένα περιβάλλον παρασκηνίων θεάτρου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό που το κάνει γοητευτικό είναι ο τρόπος που τα δείχνει αυτά. Και γι’ αυτό είναι κλασικό έργο που ανεβαίνει και ξανανεβαίνει συνεχώς.

Έτσι κι αλλιώς, τα θέματα που απασχολούν την τέχνη είναι πολύ λίγα. Ο έρωτας, ο θάνατος, η ζωή… τελειώσαμε.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για την ισορροπία ανάμεσα στον ρόλο και τον ίδιο

Πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή μπορώ να βάλω σε έναν ρόλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν φαίνονται αυτά ποια είναι. Δηλαδή τώρα, στον Παντελίδη, βάζω πράγματα δικά μου που δε φαίνονται γιατί δεν είναι οι κακές του αιχμές, είναι άλλα πράγματα.

Στην περίπτωση του περσινού χαρακτήρα, του Λευτέρη, που ήταν ένας γονιός, μόλις διάβασα το σενάριο είπα ότι σχεδόν έτσι θα αντιδρούσα στα πάντα. Πρώτη φορά μου έτυχε ένας ρόλος που να είναι τόσο πολύ κοντά σε μένα.

Ευκαιρία, σκέφτηκα, να δω αν έχει ενδιαφέρον να βγάλω τα εσώψυχά μου στη δημόσια θέα μέσα από έναν ρόλο. Και όντως είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Δηλαδή εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Το ευχαριστήθηκα. Έβλεπα τη συμπρωταγωνίστριά μου, τη Φωτεινή, που έπαιζε την κόρη μου και την αντιμετώπιζα σαν να είναι η τρίτη μου κόρη. Εξακολουθώ να την έχω στην καρδιά μου με τον ίδιο τρόπο, γιατί τα συναισθήματα ήταν όλα αληθινά.

Ήταν απολύτως ειλικρινή.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για τις κόρες του, τις «Σκιαδαρέσες»  

Κάθε πατέρας θα χαιρόταν πάρα πολύ να ακούει καλά λόγια για τα παιδιά του. Η Νίκη και η Όλγα έχουν τραβήξει έναν δικό τους καλλιτεχνικό δρόμο. Κάθε παιδί οφείλει να τραβάει τον δικό του δρόμο, είναι μια αυτόφωτη προσωπικότητα. Για τη Νίκη και την Όλγα, είναι κάτι το οποίο βγήκε μέσα στην καραντίνα. Ένα ταλέντο το οποίο δεν το είχαν ανακαλύψει μέχρι τότε. Παρόλο που τραγουδάγανε, αλλά όχι να καθίσουν να γράψουν, να κάνουν σύνθεση, ενορχήστρωση…

Τώρα, βρήκαν αυτόν τον δρόμο, τους αρέσει και το κάνουν με το δικό τους τρόπο. Χαίρομαι γιατί κάνουν κάτι που τους ευχαριστεί. Παράλληλα χαίρομαι γιατί έχω ανακαλύψει κάτι που αρέσει και σε μένα και το απολαμβάνω, εκτός από αυτά που άκουγα μέχρι τώρα.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Για τη χαρά της ζωής (του)

Τρία πράγματα που με κάνουν χαρούμενο; Θα πω την τέχνη ως θεατής γιατί μου αρέσει να βλέπω και να παρακολουθώ, τη φύση, διότι μου αρέσει πάρα πολύ οποιαδήποτε ενασχόληση με τη φύση και τα ταξίδια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024