
Ο «διπρόσωπος» Ολυμπιακός και το μεγάλο αρνητικό ρεκόρ στη Euroleague
Ο Ολυμπιακός, μετά από 21 αγωνιστικές, έχει τη χειρότερη επίθεση σε ολόκληρη τη Euroleague, αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη άμυνα!
Ο Ολυμπιακός υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στην Ισπανία, καθώς είδε την Μπασκόνια να επικρατεί με σκορ 80-69 στη «Fernando Buesa Arena», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο 11-10 έπεσαν οι Ερυθρόλευκοι, στο 11-10 ανέβηκαν οι γηπεδούχοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μια συνολικά κακή εμφάνιση, έκαναν πολλά λάθη τα οποία πλήρωσαν, έχασαν ξανά αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν αμυντικά τους Βάσκους, οι οποίοι έβαλαν με τη σειρά τους μεγάλα σουτ και καθάρισαν στην τέταρτη περίοδο το ματς.
Το αρνητικό ρεκόρ και η άμυνα
Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην επίθεση, καθώς δεν έφτασε ούτε τους 70 πόντους. Και δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «πονάει» γενικά φέτος, με την επίθεση του Ολυμπιακού να είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι», συγκεκριμένα σε 21 αγωνιστικές έχουν σκοράρει 1590 πόντους και βρίσκονται στην τελευταία θέση όσον αφορά τις επιθετικές επιδόσεις αφού τους προσπερνάει ακόμη και η ουραγός Άλμπα που έχει σκοράρει 1594 πόντους.
Απ’ την άλλη πλευρά, ο «διπρόσωπος» Ολυμπιακός συνεχίζει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με παθητικό 1557 πόντων και αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που κρατάνε… ζωντανούς τους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση.
- Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
- Στον 69χρονο αγνοούμενο από την Επανομή ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Κορινό Πιερίας
- ΕΛΑΣ για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Η επίλυση του Κυπριακού, σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Κυριάκι Βοιωτίας – Επιχειρούν τρία ελικόπτερα
- Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για ξυλοδαρμό της συζύγου του μπροστά στο 3χρονο παιδί τους
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ

