Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ Σπανού: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η κρυφή προσωπική ζωή

Ελισάβετ Σπανού: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η κρυφή προσωπική ζωή

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της. Με μια γλυκιά δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος. Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου», η τραγουδίστρια είπε ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι.

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι «η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας». Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

Προσωπική ζωή

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η τραγουδίστρια τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αντανακλαστική ερώτηση που κάνουμε όταν βλέπουμε μια γυναίκα έγκυο, ακόμη – ενώ μιλάμε για τεκνοθεσίες ομόφυλων – είναι ποιος είναι ο μπαμπάς. Ενώ εγώ θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με γυναίκα και να με έχετε φέρει σε πολύ άβολη θέση. Δεν θα είχα τι να απαντήσω. Μιλάμε για μια ανέτοιμη κοινωνία. Μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο και κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024