Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία Παναθηναϊκού - Φενερμπαχτσέ: Στην Αθήνα το Σάββατο (13/1) ο Ακαϊντίν

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Φενερμπαχτσέ: Στην Αθήνα το Σάββατο (13/1) ο Ακαϊντίν

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1) θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο δανεισμός του Σαμέτ Ακαϊντιν από τη Φενερμπαχτσέ στον Παναθηναϊκό έως το φινάλε της εφετινής περιόδου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής (12/1) πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την εξάμηνη παραχώρηση του 29χρονου Τούρκου στόπερ.

Ο Ακαϊντίν μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1), προκειμένου να «κλειδώσει» η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Δημήτρη Λημνιό.

Οι πληροφορίες των Τούρκων μάλιστα ανέφεραν πως στη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί εντέλει οψιόν αγοράς του Ακαϊντίν, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν (230.000 ευρώ), συν κάποια μπόνους στόχων, ενώ θα καταβληθεί κι ένα μικρό ποσό ως «ενοίκιο» προς τη «Φενέρ».

Δίχως τον Τζούρισιτς κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στους Ερυθρόλευκους έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε υπέστη θλάση Α’ βαθμού στον ορθό μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για δέκα ημέρες.

Η επιστροφή του Φίλιπ Τζούρισιτς είναι πιθανό γίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 28/01, καθώς οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν δηλώσει τον 31χρονο παίκτη να εκτίσει την τιμωρία του, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024