Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τεν Χαγκ «ψωνίζει» απο την άλλη ομάδα του Ράτκλιφ – Σύντομα οι ανακοινώσεις

Ο Τεν Χαγκ «ψωνίζει» απο την άλλη ομάδα του Ράτκλιφ – Σύντομα οι ανακοινώσεις

Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της με έναν παίκτη από τη Νις, της οποίας ιδιοκτήτης είναι επίσης ο Σερ Ράτκλιφ

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από την επόμενη εβδομάδα στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή, για 4.5 χρόνια, του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία.

Τα χρήματα που θα πάρει η Νις

Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό.

Η ώρα του Ράτκλιφ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, γνώρισε και μίλησε με το staff των «κόκκινων διάβολων», καθώς και με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.

Αφού ολοκληρώθηκε το deal εξαγοράς του 25% των μετοχών του συλλόγου, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, γνωστοποίησε τις προθέσεις του αναφορικά με την επένδυση που σκοπεύει να κάνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, έχει σκοπό να ανακαινίσει πλήρως το «Ολντ Τράφορντ», ενώ σε βάθος χρόνου θέλει να γίνει το ίδιο και με το προπονητικό κέντρο.

Ο Ράτκλιφ έχει σκοπό να διαθέσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο και συνολικά κοντά στο 1 δις ευρώ προκειμένου η ομάδα από τον Αύγουστο του 2025 να είναι έτοιμη από όλες τις απόψεις να διεκδικήσει Premier League, Champions League, αλλά και οποιαδήποτε άλλo τρόπαιο.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024