Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Μαρινάκης: «Δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης αν κάποιοι δεν ψηφίσουν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Π. Μαρινάκης: «Δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης αν κάποιοι δεν ψηφίσουν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Την αισιοδοξία του ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από μεγάλο αριθμό βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την αισιοδοξία του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ υπογράμμισε ότι δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ δεν το στηρίξουν.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη βασική διατύπωση περί ψήφου από τον Στέφανο Κασσελάκη

«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει», ανέφερε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως ήταν σημαντική και η διατύπωση χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «παρά τις επιμέρους διατυπώσεις οι οποίες ήταν εκτός πραγματικότητας».

«Αυξημένη η θεσμική υποχρέωση των υπουργών»

Χαρακτήρισε πάντως καλοδεχούμενη τη βασική διατύπωση περί ψήφου από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ τόνισε πως «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Ερωτηθείς αν ένας υπουργός δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να μένει στην κυβέρνηση απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Διεμήνυσε, τέλος, πως ο πρωθυπουργός αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024