
Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον: «Μου μένει ένας χρόνος ζωής…»
Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη πρόχωρησε ο 75χρονος Σουηδός πρώην προπονητής, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ραδιοφωνικό μέσο της χώρας του
Ο 75χρονος Σουηδός πρώην προπονητής, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό μέσο της χώρας του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής στην καλύτερη περίπτωση.
«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ» είπε αρχικά στην συνέντευξή του.
Αναφορικά με την κατάστασή του ο ίδιος τόνισε πως «ίσως στην καλύτερη ένα χρόνο, στη χειρότερη λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι οι θεράποντες ιατροί είναι σίγουροι, δεν μπορούν να ορίσουν μια μέρα σε αυτό».
Θυμίζουμε πως, ο Έρικσον, στο παρελθόν είχε καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Λάτσιο, Ρόμα και εθνικής Αγγλίας και είχε ανακοινώσει πριν από περίπου ένα χρόνο ότι σταματάει την καριέρα του ως προπονητής για λόγους υγείας, που πλέον αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την απόφασή του.
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ηρακλής – ΠΑΟΚ 72-76: «Δικέφαλος» για 3η θέση με κορυφαίο και πάλι τον Ταϊρί (vid)
- Καλά ακούσατε, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν οι «Ξανθιές Γκόμενοι»
- Ο πόλεμος στο Ιράν αποκάλυψε το αδύναμο σημείο του Τραμπ: την οικονομία
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή


