Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα γίνει το πρώτο βήμα οργανωτικής συγκρότησης της Νέας Αριστεράς

Πώς θα γίνει το πρώτο βήμα οργανωτικής συγκρότησης της Νέας Αριστεράς

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα ανοίξει τις εργασίες του διημέρου το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου

Στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων θα διεξαχθεί η πρώτη σύσκεψη των στελεχών της Νέας Αριστεράς από όλη την Ελλάδα, που είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες.

Όπως τονίζουν πηγές της Νέας Αριστεράς, αυτό θα είναι και το πρώτο βήμα της οργανωτικής συγκρότησης καθώς από αυτή την διαδικασία θα προκύψει ο οδικός χάρτης ως την πανελλαδική συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

«Η διαδικασία μπαίνει πλέον σε ράγες και επιταχύνεται»

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν πρώην στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτές, που, σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, θα είναι πάνω από 60, συνδικαλιστές, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί και στελέχη που προέρχονται από τον χώρο της νεολαίας, φοιτητές, εργαζόμενοι και άλλοι.

Ο Χαρίτσης θα ανοίξει τις εργασίες του διημέρου

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα ανοίξει τις εργασίες του διημέρου το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου. Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι ο δεύτερος ομιλητής και θα περιγράψει τον οδικό χάρτη στην πορεία της συγκρότησης.

Σημειώνεται πως ήδη σε όλη την Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί συνελεύσεις φίλων και υποστηρικτών της Νέας Αριστεράς.

Όπως τονίζουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς, «η διαδικασία αυτή μπαίνει πλέον σε ράγες και επιταχύνεται. Σε αυτό το πλαίσιο για την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί σειρά ανοιχτών συνελεύσεων και εκδηλώσεων από τα Γιάννενα και τη Φλώρινα ως την Κρήτη και την Πελοπόννησο κάτι που φανερώνει τη δυναμική που αποκτά το εγχείρημα της Νέας Αριστεράς. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν συνελεύσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας».

Στο Σεράφειο που ανακοινώθηκε και το όνομα της Νέας Αριστεράς η διήμερη σύσκεψη

Στην Καλαμάτα τη Δευτέρα ο Αλέξης Χαρίτσης

Ακόμη, τη Δευτέρα στην Καλαμάτα στις 19:30 στο ξενοδοχείο REX ο Αλέξης Χαρίτσης θα συμμετέχει σε εκδήλωση – συζήτηση της Νέας Αριστεράς μαζί με τον καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Δημήτρη Χριστόπουλο.

«Μια παρουσία που αντιπροσωπεύει τη διαδικασία ανοίγματος της Νέας Αριστεράς σε χώρους και προσωπικότητες πέραν του πυρήνα των βουλευτών και πρώην μελών της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024