Ενδοοικογενειακή βία στα Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα ο πατριός του
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου φερόμενου δράστη.
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού» το 4χρονο αγόρι που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του, στα Μέγαρα.
Ο δράστης που το κακοποίησε βάναυσα, αναζητείται από τις Αρχές. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.
Το παιδί είναι διασωληνωμένο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, θλάσεις και κατάγματα σε άλλα σημεία του σώματός του
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα.
Πλέον, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, όπως ανέφερε η γυναίκα, το τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο αλλά και στην ίδια, και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.
Είχαν ενημερωθεί οι Αρχές
Μάλιστα είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.
Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Το χρονικό του ξυλοδαρμού
Το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα διακομίστηκε γύρω στις 17:30 χτες με ασθενοφόρο του δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Κατά πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα κατήγγειλε στις Αρχές ότι τον 4χρονο γιο της χτύπησε βάναυσα ο σύντροφός της χθες το μεσημέρι περί τις 15.00, με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το εξαιρετικά βίαιο ξέσπασμά του να μην έχουν γίνει γνωστοί.
Η 29χρονη είναι μητέρα τεσσάρων ανηλικων παιδιών -ηλικίας 10, 9, 8 και 4 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει από άλλον σύντροφο. Όλοι μαζί ζουν στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442