Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρβαλιάλ: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς»

Καρβαλιάλ: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για το παιχνίδι της Λεωφόρου - Τερίμ: «Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για πρόκριση».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στην Cosmote TV για το ματς της Λεωφόρου και τόνισε πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη στο φινάλε.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και σε συγκεκριμένα πρόσωπα εξηγώντας και γιατί έγινε αλλαγή ο Αλεξανδρόπουλος.

Όσα είπε ο Καρβαλιάλ:

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και είχαμε τον έλεγχο. Καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός αντέδρασε και από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το 1-1. Μετά υπήρχε ισορροπία, καθεμία ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει.

Ο Ναβάρο έπαιξε με μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν εκτός δράσης για καιρό. Έτρεξε 10 χιλιόμετρα και ήταν αδύνατο να συνεχίσει ως το τέλος. Έπεσε η απόδοσή του και έπρεπε να γίνει αλλαγή, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος που είχε μια μικρή ενόχληση. Ήταν λογικό να πέσει η έντασή μας, ενώ δεν είχαμε τον Ελ Κααμπί και τον Ελ Αραμπί, για να συνεχίσουμε στην ίδια ένταση. Όμως δεν κινδυνέψαμε και παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν και κακοί».

Τερίμ: «Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για πρόκριση»

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το ματς ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος, ωστόσο τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Όσα είπε ο Τερίμ:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά. Καμία φορά δε βγαίνει η ποιότητα στα ντέρμπι αλλά έγινε μάχη. Έχουμε και οι δύο τις ίδιες πιθανότητες, είναι δύσκολο όλα θα κριθούν εκεί, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και φάγαμε γκολ στις καθυστερήσεις, στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε έχουμε μέρες να βελτιωθούμε και δύσκολα ματς μπροστά μας».

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024