Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ

Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ

Αποφασισμένη να βάλει τις βάσεις για να περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου είναι η ομάδα του Μάντζιου στο σημερινό (1/1,19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το πιο κρίσιμο μέχρι τώρα παιχνίδι του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δίνει σήμερα (10/1, 19.30) ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, δύσκολα, όμως θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μάντζιος στο πρώτο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ

Μοναδικές θέσεις για τις οποίες υπάρχει αμφιβολία, είναι αυτές στην αριστερή πλευρά. Οι Μοντόγια και Φεράρι διεκδικούν αυτή στην άμυνα και οι Παναγίδης και Σαβέιρο αυτή στη μεσαία γραμμή.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 του Μάντζιου. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γκαρθία και ο τραυματίας Βερστράτε, ενώ αντίθετα συμπεριελήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Ρόουζ και Φετφατζίδης, καθώς και ο νεαρός Αγοραστός.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024