Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Θα αστειεύεστε, βέβαια», λέει ο Μητσοτάκης για τον Κασσελάκη

«Θα αστειεύεστε, βέβαια», λέει ο Μητσοτάκης για τον Κασσελάκη

Ούτε κουβέντα επί του... «μη» θέματος, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Θα αστειεύεστε, βέβαια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε αν πρότεινε πράγματι στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 2019, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται πως είχε ξεσπάσει μείζον θέμα με την συνέντευξη του Μανώλη Καπνισάκη, σύμφωνα με την οποία ο πρωθυπουργός, μέσω του ομογενειακού εκδότη Αντώνη Διαματάρη, πρότεινε στις παραμονές των εκλογών του 2019 την υπουργοποίηση Κασσελάκη.

Για «επιστημονική φαντασία» μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διέψευσε ο Διαματάρης, επέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και… κάγχασε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «ιλαροτραγωδία που προκαλεί θυμηδία».

«Ο Κασσελάκης παλινωδεί»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός, ρωτήθηκε και για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικά θέματα και νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Εγώ δεν έχω ποτέ αποκρούσει οποιαδήποτε διάθεση για συναίνεση. Και πρέπει να σας θυμίσω ότι και την προηγούμενη τετραετία, παρά τα όσα έλεγαν τα κόμματα στην προεκλογική τους περίοδο, πολλά νομοσχέδια τελικά, ή τμήματα νομοσχεδίων, ψηφίστηκαν με θετικές ψήφους και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θετικό είναι αυτό», σημείωσε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

Για να… «ρίξει την μπηχτή» στη συνέχεια: «Και μακάρι ο καινούργιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση, αν και τον βλέπω μερικές φορές να παλινωδεί μεταξύ συναινετικών κινήσεων και ενός λόγου που είναι πολύ ακραίος και μου θυμίζει τα χειρότερα πρόσωπα, τουλάχιστον ως προς την οξύτητα του λόγου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά είναι νέος ακόμα και καινούργιος πρόεδρος, θα κριθεί στην πορεία»…

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024