Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Το βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη που αποκάλυψε τις αντιφάσεις του

Μεσολόγγι: Το βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη που αποκάλυψε τις αντιφάσεις του

Πρόκειται για το βίντεο που τον έχει καταγράψει μέσα σε ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο του Μεσολογγίου να αγοράζει χαρτί κουζίνας ενώ αυτός ισχυριζόταν ότι εκείνη την ώρα ήταν σπίτι του

Το βίντεο ντοκουμέντο που διέψευσε τους αρχικούς ισχυρισμούς του 51χρονου κρεοπώλη για τις κινήσεις του μετά την εξαφάνιση του 31χρονου φίλου του στο Μεσολόγγι έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Πρόκειται για το βίντεο που τον έχει καταγράψει μέσα σε ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο του Μεσολογγίου να αγοράζει χαρτί κουζίνας.

Οι αντιφάσεις

Στην αρχική του κατάθεση στην Αστυνομία είχε υποστηρίξει ότι αφού πήρε τον Μπάμπη με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του, τον άφησε στις 20.50 στη διασταύρωση των ΤΕΙ προκειμένου να πάει για κυνήγι με έναν φίλο του, που ο ίδιος δεν γνώριζε ποιος ήταν.

Στη συνέχει είχε υποστηρίξει ότι επέστρεψε σπίτι του μια απόσταση περίπου 10 λεπτών.

Ωστόσο από την έρευνα της Αστυνομίας εντοπίστηκε το συγκεκριμένο βίντεο με ώρα καταγραφής 21.30 μέσα στο μίνι μάρκετ.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε το messolonghivoice.gr

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις άρχισε να λέει ότι δεν θυμάται τι έκανε.

Κάποια στιγμή υποστήριξε ότι πήγε για την φυσική του ανάγκη και στη συνέχεια ότι είχε κάνει χρήση χασίς και δεν θυμάται τι έκανε εκείνη την ώρα.

Το βίντεο με το όχημα του κρεοπώλη

Οι Αρχές επικεντρώνονται στις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, καθώς εκείνο το βράδυ τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Η μοιραία διαδρομή

Παρά το γεγονός, πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει κάπου νωρίτερα οπότε εκείνη η περιοχή έχει μπει στο επίκεντρο των νέων ερευνών.

Εικάζεται ότι ίσως εκείνη την ώρα μαζί με τον 50χρονο μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται και ο 31χρονος. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το βίντεο που έχει καταγράψει η κάμερα της Ιονίας Οδού αφού το πλάνο είναι μακρυνό.

Χωρίς ίχνη αίματος το αυτοκίνητο

Το νεότερο στοιχείο που αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ότι στο όχημα του κρεοπώλη, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται και όσον αφορά το στίγμα του κινητού και τα δεδομένα που ίσως να έχουν αποθηκευτεί στο cloud του λογαριασμού του Μπάμπη αλλά και σε αυτό τον κομμάτι οι έρευνες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024