Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του 31χρονου

Μεσολόγγι: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του 31χρονου

Στις κάμερες της Ιόνιας Οδού στρέφονται οι έρευνες

Στο αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι κλήθηκε εκτάκτως πριν λίγη ώρα για να καταθέσει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη, του οποίου εξαφάνιση από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, εξελίσσεται σε θρίλερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή τους και η μητέρα του 31χρονου θα δώσει διευκρινίσεις για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον γιο της πριν την εξαφάνισή του.

Την ίδια ώρα η τοπική ιστοσελίδα messolonghivoice κάνει λόγο για καταιγιστικές εξελίξεις καθώς αναφέρει ότι εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιόνιας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης σε χωράφι έξω από το Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, κοντά στο σημείο πουν φέρεται να άφησε τον Μπάμπη ο 51χρονος κρεοπώλης το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση θα πρέπει να αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με τα σημεία που κινήθηκε. Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και εκεί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε πει στην κατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε στο MEGΑ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του 50χρονου ότι αφού άφησε τον 30χρονο φίλο του στη συνέχεια έκανε αναστροφή και γύρισε στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας μέσα από την πόλη του Μεσολογγίου που δείχνουν το όχημα του κρεοπώλη.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 30χρονο  ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως απλώς τον μετέφερε σε μία ερημική περιοχή και στη συνέχεια θα τον παραλάμβανε από εκεί κάποιος άλλος φίλος του. Στην κατάθεσή του ο 50χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις ενώ προκύπτουν διαρκώς νέα ερωτήματα.

  • Η περιοχή που άφησε τον Μπάμπη ο 50χρονος -όπως ισχυρίζεται- απέχει μόλις 5 λεπτά από το σπίτι του νεαρού. Γιατί τον μετέφερε ο ίδιος εκεί και δεν πήγε να τον παραλάβει από το σπίτι ο φίλος του που υποτίθεται θα έβγαιναν μαζί;
  • Ο Μπάμπης είχε πει στον κολλητό του ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον 50χρονο ενώ ο 50χρονος αναφέρει ότι απλά τον μετέφερε σε μία τοποθεσία και στη συνέχεια έφυγε.
  • Η αστυνομία εντόπισε τον φίλο του Μπάμπη ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει και φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι εκείνη την ημέρα δεν είχαν κάποιο ραντεβού.
  • Γιατί αφού υποτίθεται ότι θα πήγαινε για κυνήγι ο 30χρονος φορούσε καλά ρούχα και γιατί δεν είχε μαζί του το όπλο του;
  • Γιατί ο κρεοπώλης έχει σβήσει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό του;

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024