Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος: Ναυάγιο με δύο νεκρούς - Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού

Λέσβος: Ναυάγιο με δύο νεκρούς – Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού

Δύο σοροί έχουν εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή ενώ ένα τρίτο άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η βάρκα είχε ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού για τον απεγκλωβισμό μίας σορού μετά από ναυάγιο με μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λουτρόπολης Θερμής, στη Λέσβο.

Ήδη έχει ανασυρθεί μία άλλη σορός ενώ ένα τρίτο άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Επίσης, έχουν εντοπιστεί άλλα 8 άτομα σε βραχώδη περιοχή και γίνεται προσπάθεια να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Αναζητούνται 25 άτομα που διέφυγαν στη στεριά

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι μετανάστες, υπάρχουν άλλοι 25 επιβαίνοντες που κατάφεραν να βγουν από τη βάρκα, διέφυγαν στη στεριά και τώρα αναζητούνται.

Η βάρκα είχε ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται από ξηράς με χερσαία μέσα, με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Την επιχείρηση ωστόσο δυσχεραίνουν οι αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 9 μποφόρ.

Η βάρκα είχε ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας και, όπως αναφέρει το stonisi, έφτασε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην ακτή του Αγίου Γεωργίου της Θερμής 10 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης, περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/1). Οι ισχυροί άνεμοι όμως την πέταξαν πάνω στα βράχια.

Το ίδιο τοπικό Μέσο αναφέρει ακόμα ότι οι δύο σοροί ανήκουν σε έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024