Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
James Kottak: Πέθανε ο ντράμερ των Scorpions

James Kottak: Πέθανε ο ντράμερ των Scorpions

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο μακροβιότερος ντράμερ στην ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος

Πέθανε την Τρίτη (9/1) σε ηλικία 61 ετών ο Τζέιμς Κότακ, ο οποίος ήταν ο ντράμερ των Scorpions επί δύο δεκαετίες. Είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Σεπτέμβριο του 2016, εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ, και είχε αντικατασταθεί από τον Mikkey Dee, πρώην μέλος των Motorhead.

Οι Scorpions αποχαιρέτισαν τον «αδελφό» τους

Η κόρη του Τζέιμς Κότακ, Τόμπι, επιβεβαίωσε στο TMZ τον θάνατο του πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα, το γερμανικό συγκρότημα της ροκ μουσική, οι θρυλικοί Scorpions, αποχαιρέτισαν τον «αδελφό» τους, όπως χαρακτήρισαν τον καλλιτέχνη.

«Πολύ θλιβερά νέα…»

«Πολύ θλιβερά νέα… ο αγαπημένος μας φίλος και ντράμερ επί 20 χρόνια Τζέιμς Κότακ πέθανε σε ηλικία 61 ετών… ο Τζέιμς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος μουσικός και τρυφερός οικογενειάρχης», ανέφεραν σε ανάρτηση τα μέλη των Scorpions.

«Rock‘n Roll για πάντα»

Ο Κότακ, συμπλήρωσαν, ήταν «αδελφός» και θα «μας λείψει πραγματικά». «Rock‘n Roll για πάντα, αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς», κατέληγε η ανάρτηση.

Ο Τζέιμς Κότακ πέθανε το πρωί, στο Λούισβιλ, σύμφωνα με την κόρη του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του ντράμερ.

Ο Τζέιμς Κότακ ήταν ο μακροβιότερος ντράμερ στην ιστορία των Scorpions

Ο Κότακ έγινε μέλος των Scorpions το 1996 και παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι το 2016, κάτι που τον καθιστά τον μακροβιότερο ντράμερ τους.

Ήταν και ιδρυτικό μέλος των Kingdom Come, στους οποίους έπαιζε ως ντράμερ από το 1987 μέχρι το 1989 και ξανά από το 2018 μέχρι και σήμερα. Είχε επίσης και ένα το δικό του συγκρότημα, το Kottak, παλαιότερα γνωστό ως KrunK.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024