Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική βραδιά στο OAKA: Scorpions και Alice Cooper μάγεψαν 30.000 θεατές - Εικόνες και βίντεο

Ιστορική βραδιά στο OAKA: Scorpions και Alice Cooper μάγεψαν 30.000 θεατές – Εικόνες και βίντεο

Συγκλονιστική στιγμή το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change».

Μια μαγική μουσική βραδιά ετοίμασαν για τους 30 και πλέον χιλιάδες «Rock Believers» που «πλημμύρισαν» το βράδυ της Τετάρτης το ΟΑΚΑ ο Alice Cooper και οι Scorpions.

Πρόκειται για το 27ο κατά σειρά live στην Ελλάδα για το αγαπημένο συγκρότημα. Μάλιστα, οι ίδιοι δηλώνουν πως «είναι σαν να γυρίζουμε σπίτι μας», κάτι που απέδειξαν και χθες το βράδυ με την μεγαλειώδη εμφάνισή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ξεχωριστή στιγμή το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change».

Το ΟΑΚΑ έστειλε αντιπολεμικό μήνυμα

Alice Cooper και… poison

Όλα όμως άρχισαν περίπου στις 19:30 όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο εκρηκτικός Alice Cooper που παρότι βρίσκεται στο 74ο έτος της ηλικίας αποδείχθηκε… αειθαλής και ξεσήκωσε το κοινό με το «Poison» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του.

Απογείωση με Scorpions

Η ροκ βραδιά απογειώθηκε όταν λίγο πριν τις 10 ανέβηκαν στη σκηνή οι Scorpions κι ενώ πίσω τους κυμάτιζε η ελληνική σημαία, με τον Κλάους Μάινε να λέει σε άπταιστα ελληνικά «καλησπέρα Αθήνα» και να ρωτά τον κόσμο «τι κάνετε;».

Υπό τα χρώματα της γαλανόλευκης οι «σκορπιοί» δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας τις πολλές από τις δεκάδες επιτυχίες τους που τόσο έχουν αγαπηθεί από το παγκόσμιο μουσικό κοινό

Και πώς κάθε φορά θα έφυγαν με την υπόσχεση πως σύντομα θα επιστρέψουν…

«Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως ‘τροφή για την ψυχή’. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στη ζωή μας…» έχει πει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Klaus Meine και σίγουρα αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τη χθεσινή βραδιά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024