Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Scorpions: Στην Αθήνα το θρυλικό συγκρότημα - Εικόνες από την άφιξή τους

Scorpions: Στην Αθήνα το θρυλικό συγκρότημα – Εικόνες από την άφιξή τους

Εν όψει της μεγάλης συναυλίας τους στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ με τον Alice Cooper

Στην Αθήνα έφτασαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής οι θρυλικοί Scorpions. Το θρυλικό συγκρότημα έφτασε στη χώρα μας για εν όψει της μεγάλης συναυλίας της 6ης Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μαζί με τον Alice Cooper.

Το θρυλικό συγκρότημα έφτασε στη χώρα μας και συγκεκριμένα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, προκειμένου να προετοιμαστεί και να είναι όλα στην εντέλεια τη μεγάλη βραδιά.

Οι μουσικόφιλοι ήδη μετρούν αντίστροφα και ανυπομονούν να ροκάρουν.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι Scorpions παρουσιάζουν το «Rock Believer» σε μια περιοδεία που τους φέρνει και στην Αθήνα και θα είναι η πιο εντυπωσιακή συναυλία που θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το συγκρότημα αποσύρθηκε στο στούντιό του στο Ανόβερο και άρχισε να δουλεύει πάνω σε νέα τραγούδια.

Για πρώτη φορά ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee, συμμετέχει και προσθέτει την δική του ενέργεια στον θρυλικό hard rock ήχο των Scorpions.

“Το άλμπουμ δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions σε συνθέσεις Schenker/Meine”, λέει ο frontman Klaus Meine και εξηγεί γιατί τα νέα τραγούδια είναι τόσο δυνατά όσο τα άλμπουμ τους της δεκαετίας του ’80:

“Ηχογραφήσαμε το άλμπουμ ως συγκρότημα ζωντανά, σε ένα δωμάτιο, όπως κάναμε τη δεκαετία του ’80. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και επιτέλους να παίξουμε ξανά για τους θαυμαστές μας”.

Ο ήχος έχει τόση ενέργεια όπως μια έκρηξη αδρεναλίνης και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το είδος της δύναμης που θα προσφέρουν ζωντανά οι θρύλοι της ροκ.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024