Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμασία με την Εφές για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Δοκιμασία με την Εφές για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές απόψε (21:15) στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Euroleague και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη

Οι υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται δίχως… ανάσα, καθώς μία νέα, δεύτερη σερί, «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague είναι προ των πυλών.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται απόψε, βράδυ Τρίτης (9/1, 21:15), την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μια δύσκολη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι με σκορ 90-75, η οποία μάλιστα τους άφησε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, αυτό του Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός γκαρντ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει πως το «τριφύλλι» στερεύει από πολλές λύσεις στα γκαρντ.

Το «πρέπει» του Παναθηναϊκού και η Εφές που έχει θέματα

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει μπροστά του τρία σερί ματς στην έδρα του, με το αποψινό να φαντάζει ως το, θεωρητικά, πιο βατό, διότι ακολουθούν εκείνα με Μονακό και Παρτιζάν. Γι’ αυτόν τον λόγο το ματς με την Εφές κρίνεται ως must win για το «τριφύλλι», αν θέλει βέβαια να παραμείνει εντός τετράδας που οδηγεί σε πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα play offs.

Απέναντί τους οι «πράσινοι» βρίσκουν ένα ταλαιπωρημένο σύνολο, αυτό της Εφές. Οι Τούρκοι δεν τα έχουν πάει καλά στην Euroleague (ούτε φέτος), αφού βρίσκονται στο 7-12 και τη 15η θέση, ενώ αριθμούν αυτή τη στιγμή 6 σερί ήττες. Μάλιστα, η τελευταία από αυτές ήταν στο ιστορικό ματς τεσσάρων παρατάσεων με τη Ρεάλ, το οποίο σίγουρα… εξουθένωσε το σύνολο του Ερντέμ Τζαν, που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα αποτελείται από τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Βίλιους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, από τον Παναθηναϊκό θα λείψουν απόψε οι Λούκας Βιλντόζα, Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ, με τον Αταμάν, ωστόσο, να εκφράζει την πεποίθησή του πως οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν: «Ο Σλούκας έκανε προπόνηση και ο Λεσόρ έκανε μια μικρή προπόνηση. Πιστεύω θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είναι έτοιμοι. Γιατί δεν έχουμε και τον Βιλντόσα και μας λείπουν 27-30 λεπτά».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024