Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ισπανία, καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα (10/1, 21:30) και την Παρασκευή την Μπασκόνια (12/1, 21:30), στη δεύτερη σερί «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του 13 παίκτες και αναγκαστικά άφησε εκτός αποστολής τρεις από τους 16 του ρόστερ του, τους Μιχάλη Λούντζη, Τζορτζ Πάπας και Γιώργο Τανούλη. Καμία έκπληξη δηλαδή από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος παίρνει στη χώρα της Ιβηρικής τους παίκτες που ανέμεναν όλοι.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις