Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ήταν βίαιος, ζήλευε, έψαχνε θύματα να τους φάει τα λεφτά» -Τι λέει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Γεωργίας

«Ήταν βίαιος, ζήλευε, έψαχνε θύματα να τους φάει τα λεφτά» -Τι λέει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Γεωργίας

«Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό, απειλούσε πως θα σκοτώσει εμένα και τη μητέρα μου» λέει η πρώην σύζυγός του και σκιαγραφεί τον πραγματικό εαυτό του δολοφόνου της αδικοχαμένης εγκύου

Έναν άνθρωπο βίαιο, ο οποίος τη χτυπούσε με αγριότητα ακόμα και όταν ήταν έγκυος, περιγράφει η πρώην σύζυγος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Τα όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι τη χτυπούσε, απειλούσε ότι θα «σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της» και μάλιστα τον είχε καταγγείλει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό, απειλούσε πως θα σκοτώσει εμένα και τη μητέρα μου. Τον είχα δει στον ύπνο μου να κρατάει μαχαίρι»

Η πρώην σύντροφος του 39χρονου, φανερώνει τον πραγματικό του εαυτό και, συνεπακόλουθα, το μέγεθος του εφιάλτη που ζούσε η 41χρονη Γεωργία στα χέρια του.

«Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Ήξερα ότι θα κάνει κακό» λέει και συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 39χρονου, μιλώντας στο Live News.

«Εγώ βασικά τον είχα δει στον ύπνο μου. Τον είχα δει να κρατάει μαχαίρι προτού γίνει το σκηνικό, αλλά πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία, 31/12 σου λέει ο κόσμος βγαίνει έξω, διασκεδάζει, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί» αναφέρει, περιγράφοντας το προαίσθημα που είχε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κακό.

Ζούσε επί επτά χρόνια με τον φόβο και τις απειλές του 39χρονου

Περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στα χέρια του επί επτά χρόνια. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με τον 39χρονο να απειλεί πως θα την σκοτώσει.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια, αλλά αυτός απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου. Πολύ τσακωμός, με τα παιδιά, με εμένα. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, μετά δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο γιατί έλεγε: ‘Τον έχεις φίλο’».

Οι κλοπές, τα περιοριστικά μέτρα και ο δεύτερος «παράλληλος» γάμος

Όταν κατάφερε να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση, ανακάλυψε πως ο 39χρονος είχε παράλληλα και άλλο γάμο.

«Το διαζύγιο βγήκε 27 Δεκέμβρη του 2018. Αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, ήταν δίγαμος. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από 6 μήνες, πριν 3; Μου είχε πει ότι θέλει να κάνει παιδί, να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια, να βρω και εγώ έναν σύντροφο».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όσο ζούσαν στον ίδιο σπίτι με τον 39χρονο, είχε ανακαλύψει πως έβαζε χέρι σε χρήματα και κοσμήματα.

«Αυτός έκλεβε από εμένα, από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου γιου μου τον έκλεψε. Αυτός πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να φάει λεφτά».

Η γυναίκα αυτή είχε κάνει μηνύσεις, είχε υποβάλει περιοριστικά μέτρα αλλά κανείς δεν κατάφερε να προστατεύσει την 41χρονη Γεωργία από τα χέρια του.

«Όταν βγήκε στα κανάλια, ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

«Πήγα στον ιατροδικαστή, μετά καταδικάστηκε αλλά τελευταία φορά του είχα κάνει μήνυση και αυτός είχε ζητήσει διαμεσολάβηση. Πήγα εγώ στην αστυνομία γιατί με απειλούσε αλλά δεν πήγε ο ίδιος. Ήξερα ότι μόλις βγήκε αυτός στα κανάλια, αυτός την έφαγε. Αυτός δεν υπολογίζει τίποτα».

Για «μεγάλο έρωτα» μιλούσε στα στα social media

Ο 39χρονος σύντροφός της παρουσίαζε στα social media έναν έρωτα μεγάλο με τη Γεωργία. Τα τελευταία τρία χρόνια που φαίνεται να είχαν δεσμό της αφιέρωνε τραγούδια, ποιήματα και στιχάκια για να τα δουν όλοι.

«Βλέπω όλες τις ζωγραφιές του κόσμου μέσα στα δικά σου μάτια γιατί εσύ μόνο μπορείς και ζωγραφίζεις την αγάπη στην καρδιά μου. Το βλέμμα σου είναι ένα βιβλίο που ποτέ δεν τελειώνει. Μέσα σ’ αυτό διαβάζω τον κόσμο! Χρόνια μας πολλά καρδιά μου», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

Μέχρι τατουάζ στο χέρι του είχε κάνει το όνομά της, για να την έχει όπως έλεγε για πάντα στην αγκαλιά του: «Αποτυπωμένη στο χέρι μου, θρονιασμένη στην καρδιά μου, η απόλυτη ευτυχία να σε έχω στην αγκαλιά μου», γράφει σε ανάρτηση με τη φωτογραφία του τατουάζ.

Ωστόσο, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, η Γεωργία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ένα μπαούλο στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024