Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έγινε λάθος...» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου

«Έγινε λάθος…» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου

Λίγες κουβέντες αντάλλαξαν οι αστυνομικοί με τον σύντροφο της αδικοχαμένης 41χρονης, προτού εκείνος αλλάξει στάση.

Λίγες κουβέντες πρόλαβαν να αποσπάσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε νεκρή σε δυσπρόσιτη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, από τον σύντροφό της.

Ο άνδρας που αναζητούσε για 8 μέρες τη σύντροφό του και πλέον θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, υποστηρίζει ακόμα την αθωώτητά του.

Το λάθος στο σχέδιο

Όταν προσήχθη ξανά στην αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, ο 39χρονος σύντροφός της πρόλαβε να ανταλλάξει λίγες κουβέντες με τους αστυνομικούς.

«Έγινε λάθος. Αλλιώς το σχεδιάσαμε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, προτού αλλάξει στάση και δηλώσει ότι δεν θα πει τίποτα στους αστυνομικούς αν δεν είναι μπροστά και ο δικηγόρος του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σκηνοθετήσει μαζί με το φίλο του ληστεία, ωστόσο τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή.

«Χρωστούσα λόγω του τζόγου 650 ευρώ. Της ζητούσα να μου δώσει χρήματα, γιατί ήξερα ότι στο πατρικό της είχε 5.500 – 7.000 ευρώ. Σκέφτηκα να της δείξω ότι κινδυνεύω, για να αναγκαστεί να μου δώσει τα χρήματα.

Θα σκηνοθετούσαμε ληστεία. Θα κατεβάζαμε το γενικό διακόπτη. Θα κανόνιζα να μπει πρώτα και να μου επιτεθεί, για να δείξω ότι με ληστεύουν. Πρόλαβε, όμως, και μπήκε πρώτα εκείνη» υπογράμμισε ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας.

Το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του συντρόφου της αδικοχαμένης 41χρονης εγκύου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν την Τετάρτη στον 4ο τακτικό ανακριτή, από όπου αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024